Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sommarlistan 2015

a8ba55dba894707a5557687f25c941f9_980x0_c_85_ns_v4

Morning, den här sommarlistan har florerat runt i bloggarna här på Metro Mode under juni och jag vill ju inte vara sämre…

Mina planer för sommaren: Vi börjar med en vecka på Santorini och åker i kväll, där ska våra vänner gifta sig sedan har vi två mellandagar i Stockholm innan vi bilar ner till Skåne för ett annat bröllop, där stannar vi i en vecka och sedan har vi hyrt ett hus på ön Hornö på Västkusten i två veckor med kompisar. Det ska bli underbart, jag har aldrig varit i Skärgården på Västkusten men tycker det ser magiskt ut på bilder. Efter Hornö kör vi ner till Skåne igen och då har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra, blir det en fin sommar kanske det blir Österlen annars tar vi antingen bilen eller flyger ner till Medelhavet i 1-2 veckor, jag är sugen på Ibiza! Sedan åker vi hem till Stockholm och packar om våra väskor innan det bär av till Mallorca tillsammans med några vänner.

Största sommarutgiften: Det blir helt klart Mallorca-resan, vi ska vara där i nästan två veckor med en massa kompisar och vi har hyfs ett jättefint hus.

Favoritsommarmånad: Juli, då är det mest sol och behagligast värme och vi är alltid på resande fot i juli, det gillar jag!

Vad ser du mest fram emot i sommar? Min bästa vän Marias bröllop på Mallorca! Det är med skräckblandad förtjusning för jag nervös samtidigt som jag vet att när vi väl är på plats kommer det bli så underbart!

Här badar jag helst: På de vita sandstränderna i Skanör och Falsterbo hemma i Skåne. Jag har fortfarande aldrig badat nykter i Stockholms Skärgård, jag är livrädd för mörkt vatten men min plan är att sakta men säkert övervinna den rädslan.

Bästa sommarplågan genom tiderna: La Bamba med Ritchie Valens.

Det här lyssnar jag på i sommar: Någon riktigt bra bok i min Storytel-app.

Det här tittar jag på i sommar: Säsong 3 av Orange is the New Black som precis kommit upp på Netflix.

Bästa sommarstället: Mammas gamla stuga och trädgården där, det finns inget ställe där jag njuter lika mycket av den svenska sommaren.

Det här äter jag i sommar: JORDGUBBAR, det blir alltid några liter jordgubbar i veckan för mig under sommaren, haha!

Det här läser jag i sommar: Jag tänkte läsa ut The Goldfinch av Donna Tartt, den är 700 sidor lång men helt fantastisk redan efter bara 100 sidor.

Det här kommer jag sakna i sommar: Charlie, jag saknar alltid vår lilla hund som en tok när vi är utomlands.

Det här har jag på mig i sommar: Eftersom vi ska vara en hel del i Sverige den här sommaren så tänker jag mig mysiga, stickade tröjor och jeansshorts, hehe! När jag är utomlands lever jag i färgglada tunikor och maxiklänningar.

Vad har ni för sommarplaner?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Tja, folk med ”vanligt” jobb har nog svårt att få till 4-5 veckor utomlands. Ingen jag känner iaf så lyxliv kan man minst sagt kalla detta! Ingen fel med det såklart, hade gärna haft det så men det finns inte i min eller min sambos värld.

  MArtina 2015-06-26 19:22:28
  Svara
  • Svar på MArtinas kommentar.

   Om man arbetar statligt/bank/försäkringsbolag så har man typ 31 semesterdar och säkerligen typ 50h på flexkonto så man kan allt vara utomlands 4-5 v!

   Mary 2015-06-27 23:43:30
   Svara
   • Svar på Marys kommentar.

    Handlar väl mer om att ha råd att va utomlands i 4-5 veckor än möjligheten till att vara ledig så ”länge”..

    jennifer 2015-06-29 21:08:13
    Svara
 • Oj vad saker du ska göra! Var får ni all tid ifrån!? 🙂 jag har mina fyra veckor och ska åka ner tio dagar till Italien/Frankrike. Det ska bli såå skönt. Därefter blir det till att göra alla ärenden man inte hinner resten av året när man jobbar. Läkarbesök, bankbesök, besikta bilen, hjälpa familjen med diverse saker. Så ren semester har man nästan aldrig,men sov morgonen, det kommer bli det bästa! 🙂 njut nu massor av sommaren!

  Emely 2015-06-26 07:29:55 http://houseofem.blogg.se
  Svara
 • jag ska jobba och åka en del helgresor. Holland till några av mina närmaste vänner nästa helg, Zermatt och springa med kollegorna, en vecka jobb i USA plus en till weekendresa och lite tid hemma!

  Pilla 2015-06-24 17:54:43 http://runwayp.com
  Svara
 • Västkustens skärgård är riktigt underbar!

  Olivetti 2015-06-24 10:09:19
  Svara
 • Åh, den ”snor” jag av dig. Nu när vi både har gift oss, reser till LA osv så finns det mkt o fylla i 😉

  Malin N 2015-06-24 09:05:18 http://malinjoannag.spotlife.se
  Svara
 • ”Vara en del i Sverige” ?? Tyckte det lät som hela semestern var utomlands med totalt fem veckors resa till varma resmål 😛 allt är väl relativt till hur mkt man brukar resa.

  Sara 2015-06-24 08:15:43
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Två veckor västkusten och om det är fint väder Österlen…känns som mkt tid i Svea 🙂 Kommer också fly nedåt Medelhavet om kylan håller i sig, annars stannar jag i Sverige om värmen kommer!

   Mary 2015-06-27 23:46:27
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tänkte exakt som du!

   Julia 2015-06-24 16:16:40
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry