Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Santorini nästa

e4a598888e9030d15547620c5f6b0932_980x0_c_85_ns_v4

 

Nu är alla väskor färdigpackade och vi ska snart ta en taxi ut till Arlanda och hoppa på vårt flyg till Santorini. Ok, min väska var i princip färdigpackad redan förra veckan, haha! Min kille tycker att jag är så konstig för han packar alltid i sista sekunden men jag gillar att ha kontroll och att planera i förväg så idag har jag bara behövt packa ner necessären, min dator och kameran. Vi landar på Santorini mitt i natten så nästa gång vi hörs är i i morgon från vårt hotell. Vi har bokat en svit på Andronis Luxury Suites och om Santorini är bara hälften så vackert som på bilderna så tror jag att detta kommer bli en helt fantastisk semester. Ha en fin kväll hjärtan, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry