Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Santorini nästa

e4a598888e9030d15547620c5f6b0932_980x0_c_85_ns_v4

 

Nu är alla väskor färdigpackade och vi ska snart ta en taxi ut till Arlanda och hoppa på vårt flyg till Santorini. Ok, min väska var i princip färdigpackad redan förra veckan, haha! Min kille tycker att jag är så konstig för han packar alltid i sista sekunden men jag gillar att ha kontroll och att planera i förväg så idag har jag bara behövt packa ner necessären, min dator och kameran. Vi landar på Santorini mitt i natten så nästa gång vi hörs är i i morgon från vårt hotell. Vi har bokat en svit på Andronis Luxury Suites och om Santorini är bara hälften så vackert som på bilderna så tror jag att detta kommer bli en helt fantastisk semester. Ha en fin kväll hjärtan, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind