Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling: ACO Rhubarb & Rasperry Limited Edition

_MG_9295 copy

Jag har testat ACOs nya Limited Edition Body Lotion & Shower Cream Rhubarb & Raspberry ett tag nu och det är redan en ny favorit. Den doftar så gott av rabarber och hallon och ger huden lite extra lyster. Doften påminner mig verkligen om sommaren och ett av mina finaste sommarminnen är när jag var liten och mina föräldrar precis hade skilt sig. Jag är ju uppvuxen i Skåne med vita sandstränder och öppna landskap men den sommaren bestämde sig mamma för att ta med oss till en gård som vi hyrde tillsammans med mina kusiner i Småland. Skog så långt ögat når och sjöar fyllda med fisk var något alldeles nytt för mig men vi hade en helt fantastisk sommar, vi fiskade i skön varje dag, grillade på kvällarna och bakade tårta som vi dekorerade med egenplockade hallon för att fira den underbara sommaren. Det blev verkligen ett minne för livet!

Om ni delar med er av ett fint sommarminne i en kommentar under det här inlägget kan ni vinna ett kit med ACOs Rhurbarb & Raspberry Limited Edition. Ni kan även dela en bild från ett fint sommarminne på Instagram och i så fall ska ni hashtagga den med #acolimitededition och tagga gärna mig @linnherbertsson så att jag hittar bilden. Jag väljer ut fem vinnare på tisdag om en vecka och publicerar även era bilder/kommentarer i ett inlägg här i bloggen så om ni vill att jag ska länka till er blogg eller Instagram så glöm inte att skriva adressen. Glad sommar och lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • När jag var liten så hade vi en sommarstuga som låg precis vid en bondgård. Jag älskade djur och speciellt hästar, så jag brukade stå och kolla från våran trädgård, för att sedan ibland gå fram och mata någon häst med lite gräs som jag plockat.
  En dag kom det två tjejer ridandes barbacka mot vårat hus. De ville fråga om de fick rida på en större gräsplätt som låg precis brevid vår tomt. Min mamma sa ja, och som tack för det så sa tjejerna att jag fick jag vara med och testa på att rida barbacka med dom.
  Lyckan jag kände va enorm. Att äntligen få vara med mer än att stå på andra sidan staketet med gräs i handen. Efter det så fick vi alla nyplockade jordgubbar från vårat jordgubbsland, med vaniljglass och saft, följt av en lång rolig hoppstund på studsmattan i kvällssolen.
  Det är ett underbart och härligt minne, som jag kommer komma ihåg en lång tid framöver.

  Sanna Haglund 2015-06-25 10:04:58
  Svara
 • Det som direkt dök upp i huvudet på mig var en doft och en massa känslor. Vår sommarstuga ligger vid sjön och eftersom den varken har el eller rinnande vatten så är det bad som gäller. Jag minns hur jag står i vattnet, lite kall och frusen för det är kväll. Jag har balsam i håret och håller just på att kamma mig, sen vadar jag ut en bit, dyker ner under ytan och sköljer ur hårbalsamet. Håret flyter runt huvudet under ytan, det är blankt och mjukt. Jag kommer upp, lindar in mig i ett badlakan och får värma mig i stugan. Doften av hårbalsam och känslan av kall knottrig hud, ljummet sjövatten och kylig sommarkväll är mitt bästa sommarminne.

  Marie Sandberg 2015-06-24 22:52:57 http://www.mariesandis.se
  Svara
 • Det sommarminne jag tänker på är när jag åkte iväg med mamma, pappa, farmor och farfar till Jämtland. Vi stannade på någon rastplats och jag fick då en jättefin liten gosedjurshund av farmor, som jag har kvar än idag. 🙂 Platsen var så fridfull och fin, med vatten och fina bänkar samt min underbara farmor (& familj) :).

  Sandra Lindgren 2015-06-24 21:12:02
  Svara
 • Under min uppväxt så idrottade jag mycket, så fotbollscuper, springtävlingar, matcher var sommar 🙂
  Denna sommar kommer nog bli speciell, jag ska på mitt första bröllop, min bror ska gifta sig och jag får tårar redan <3
  Hälsningar/Linn från norrland

  Linn 2015-06-24 21:10:56 http://Sminkomera.bloggplatsen.se
  Svara
 • Mitt sommarminne är när pappa och jag gick upp tidigt och tog båten ut på sjön för att kolla näten vi lagt kvällen innan.. Så om.han vart iväg med jobbet innan så hade han ofta med sig en present i form av godis eller liknande som jag fick efter en mysig frukost på någon ö i närheten som vi bestämt vi skulle mysa på.. Då jag är skillsmässobarn betydde dessa ensam stunder med pappa väldigt mycket…

  Emmy 2015-06-24 19:02:13
  Svara
 • Mitt finaste sommarminne måste vara från sommaren 2010. Vi hade just då en stuga i en by i Dalarna, mitt ute i skogen vid sjön. Där hade vi många mysiga middagar med familjen, fiskade kräftor och njöt av det underbara sommarvädret. Men det allra bästa minnet därifrån var när vi hade midsommarfest där – jag bjöd alla mina vänner och mina syskon bjöd alla sina vänner. Trots mycket varierande åldrar och umgängeskretsar så hade vi hur kul som helst och alla kom superbra överens! Det är verkligen ett av de bästa sommarminnena jag har.

  Magdalena Fredriksson 2015-06-24 18:54:08 http://maggiebells.blogg.se
  Svara
 • Jag har mina första minnen från stugan när man kunde gå o plocka hallon direkt på morgonen. Eller efter ridturen ta o handplocka dom. Mums, vill gärna vinna denna serie.

  saara koutonen 2015-06-24 18:36:02 http://facebook
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från när jag var ca 6 år och fick följa med min mormor och morfar till finska skärgården. Där fick jag följa med min mormor och hennes syster ut, tidigt, tidigt på morgonen och plocka upp fiskenäten som de lagt i kvällen innan. Till middag den kvällen blev det kokt abborre med dillsås och kokt potatis. Det minnet kommer alltid att finnas med mig.

  Eva 2015-06-23 22:35:05
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är från den 8/6 2014. Detta var dagen efter vårt bröllop, och jag och min man satt på balkongen i strålande sommarväder och avnjöt en jordgubbsfrukost. Vi var omgivna av vackra blombuketter från bröllopet, luften surrade av humlor och i min mage låg vår lilla son och sparkade <3

  Jessica 2015-06-23 22:08:08
  Svara
 • Bästa sommarminnet är sommaren då jag var så ledsen och besviken för att det aldrig hände något på sommarloven. Kompisarna kunde prata om alla sina utlandsresor och jag hade i princip inget att säga…
  Men mamma bestämde sig för att göra sitt allra allra bästa och jag tror aldrig jag har haft så kul och skrattat så mycket som den sommaren. Speciellt när min mamma, som varken gillar eller kan cykla speciellt bra, gjorde iordning picknickkorg med kaffe, saft och nybakta bullar för att sedan mer eller mindre vingla fram och tillbaka på sin cykel, då hon inbillade sig att cykeln var mer hanterbar ju mindre fart man hade… Vi kom i alla fall fram till en mysig gräsplätt och mamma hade med sig en filt vi kunde sitta på. Det tog visserligen tid att komma dit, men dit kom vi!
  Men just den där cykeln, med mamma som absolut vägrade ha min hjälp, utan tyckte bestämt att hon visste hur man cyklade – det kommer jag för alltid ha med mig och såklart att hon verkligen gav allt bara för att jag skulle ha gjort något under mitt sommarlov, även om det ”bara” var en liten utflykt.

  Elin 2015-06-23 18:17:27
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag tog studenten, solen sken och killen jag var så himla kär sa att han va kär i mig också och frågade om jag ville bli hans flickvän. Jag svarade såklart ja och 4 år senare är vi fortfarande tillsammans.

  Mathilda 2015-06-23 16:25:36
  Svara
 • Fast det är mycket länge sen minns jag tydligt då mormor släppte in killingarna i köket till midsommar. Jag skrattade så jag kiknade då de skuttade runt och bajsade små ploppar och hade ont i skrattmusklerna i magen flera dagar efteråt. Den upplevelsen skulle jag gärna velat att mina egna barn fått dela.

  annica 2015-06-23 14:30:42
  Svara
 • Bästa sommarminne är när jag plockade vilda hallon för första gången i 2009 när jag kom på besök här i Sverige. 2010 flyttade jag hit och sedan dess längtar jag efter sommar för att kunna plocka hallon och äta min svärmors rabarberpaj! Yuuumiii! Nu är det dags att lära vår första son hur viktigt och spännande det är med att plocka färska bär. Något som jag har aldrig haft möjlighet i Brasilien.

  heloiza Ekberg 2015-06-23 12:56:06
  Svara
 • Vill ha för jag tror de luktar gott

  Karin Eriksson 2015-06-23 12:46:29
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag som barn fick följa med min pappa för att skörda hö och åka höskrinda. Vi var utomhus från väldigt tidig morgon till sen kväll, och vi skördade hö både på stora ängar där jag och mina syskon hoppade runt i det höga gräset och uppe i fäboden där vi åt smultron och jordgubbar, allt i väntan på att höskrindan skulle bli full så vi fick sitta högst upp på vägen hem. Då detta skedde när vädret var bra i flera dagar och jag tyckte det var så himla roligt, så minns jag det som att hela sommaren var solig och varm. 🙂

  Camilla 2015-06-23 12:05:22
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag vaknar vid 5-tiden på morgonen av mina fantastiska vänner. Utklädda till Björn ligan med videokamera i högsta hugg. Blir bortrövad på möhippa. Börjar med frukost på fantastisk strand. Sedan fortsätter dagen med tjejmys bad sång o massvis med skratt. Underbara dofter toppenväder o härliga vänner.

  Anja Lennartsson 2015-06-23 07:40:14
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag var liten och jag och min syster skrev en (väldigt felstavad) lapp till pappa och bad honom ordna picknick åt oss. Han gjorde i ordning en korg och vi skuttade iväg och hade en mysig picknick mitt på en sten i en kohage medan kossorna låg och idisslade omkring oss. Får riktiga barnen i Bullerbyn-känslor när jag tänker tillbaka på det.

  Caroline 2015-06-22 20:25:51
  Svara
 • Mitt bästa sommarminne är när jag och min barndomsvän och bästa vän än i dag hade våra ponnysar i samma lilla stall över halva sommarn (innan vi släppte dem på bete var för sig). Det var bara vi och paret som ägde det lilla stallet där. Vi bjöds på hemmagjord saft och nybakta bullar nästan varje dag. Vi red ut på långfärder och picknickar varje dag, blev jagade av en tjur en gång när vi råkade rida genom en hage och flydde från jordgetingar en annan gång, haha. Våra små hästar blev bästisar och när dagen kom att de skulle skiljas åt och min bästa väns ponny blev hämtad så stod min kvar och ropade efter henne hela dagen. Det var nog världens bästa sommar!

  Emma 2015-06-17 14:04:45
  Svara
 • jag har hur många fina sommarminnen som helst men ett av de allra bästa var för två år sen. Jag hade en rätt jobbig sommar och jag vaknade på morgonen, precis när jag kommit ut från rummet sätter min syster på mig ögonbindel. Hela dagen överraskade hon & två andra vänner med härliga äventyr och god mat som dem packat med. Är lyckligt lottad att ha dem

  Therese 2015-06-17 09:17:55
  Svara
 • Alla somrar är fyllda med fantastiska minnen, men det finaste jag har är från förra året, när jag blev hemflugen från Thailand med ambulansflyg efter en hemsk olycka. Trots att jag låg isolerad på sjukhuset hör i nästan en månad och det var en lång procedur för att få komma in på sjukhuset så fanns mina vänner där dygnet runt, från det att jag landade mitt i natten, tills det att jag blev utskriven, då de tog med mig i rullstolen på världens finaste midsommarutflykt som jag sent kommer att glömma.

  Miriam 2015-06-16 22:26:23
  Svara
 • Jag har så många himla fina minnen från ett och samma ställe: vår sommarstuga (som nu ej längre är vår vilket är lite sorgligt). Den var byggd av min farfar, låg 200 meter från sjön, var granne med stora kohagar och det ända man hörde runt omkring var naturen. En typisk sommardag jag kommer ihåg lite extra mycket var när jag en morgon gick upp och hörde kossorna mua och gick ut i skogen och plockade blåbär som jag skulle ha till frukost i yoghurten. Sedan tog jag och ett par vänner cyklarna till affären (12 km tur och retur) och efter det var vi så trötta så vi tog ett dopp i sjön. Och just då öppnades hela himlen upp sig och där låg vi i vattnet och bara njöt rent ut sagt. Det var så skönt att bara ligga kvar i vattnet och känna alla droppar på hjässan och veta hur fina stunder livet faktiskt ger än ibland. Att en sån sak som regn ändå kan vara så fint. Vi gick upp när det slutat regna och tände en brasa i stugan och satt där och värmde oss och grillade marsmellows. Det var helt underbart!!

  Emma 2015-06-16 15:28:16
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry