Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

London i eftermiddag

vintage louis vuitton bagchanel loafers

Hej darlings! Jag har hunnit packa idag, tränat Xtremefit, haft ett möte, köpt en outfit inför en ganska viktig grej vi ska på i London, svarat på alla mail som väntade i inkorgen och fixat lite bankärenden. Jag håller på att leta hundvakt till Charlie också och träffade en igår som inte alls kändes rätt. Jag behöver inte gå in på detaljer men på måndag ska jag träffa nästa som känns mycket bättre. Jag kommer jobba mycket i höst och även om Charlie får runt en timmes promenad om dagen och massor av lek så är det lite svårt att hinna med när jag har fullbokade dagar. Jag tror det är kul för henne att få vara med någon annan än mig också, haha. Så från och med i höst kommer hon förhoppningsvis ha dagmatte tre dagar i veckan. Nu sitter jag och jobbar undan det sista med en cappuccino i handen på Saturnus innan jag ska hoppa in i en taxi ut till flygplatsen. Vi hörs från London! Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry