Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min helg

Skärmavbild 2015-06-08 kl. 12.38.47

Följ mig på Instagram för fler uppdateringar @linnherbertsson

Alltså, vilken helg vi har haft! Det var det absolut bästa beslutet vi kunde ta, att ta Johans båt ut i Skärgården, äta lunch på mysiga Bullandö och sedan handlade vi med en massa mat och åkte till hans lantställe ute på Runö där vi satt på bryggan tills solnedgången, drack vin, grillade, lyssnade på en massa bra musik och hade så himla mysigt. Jag har säkert berättat för er att jag har lite (ok, riktigt mycket) rädsla för mörkt vatten och båtar förut, men det var nog ganska längesedan jag skrev om det här i bloggen. Det har jag i alla fall men som ni vet så tror jag starkt på att utmana mina rädslor och lära mig att bemästra dem. Så jag körde Johans båt en hel del i helgen, ställde en massa frågor och lärde mig hur mycket som helst. Det gick riktigt bra att köra och jag älskar ju verkligen att åka båt när jag väl slappnar av, det är höjden av frihet om ni frågar mig och jag längtar så tills vi får vår. Jag och Sandra har anmält oss till en distanskurs för att skaffa förarbevis och veckan efter midsommar ska vi gå en praktiskt kurs. Det ska bli så roligt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad kul med båt! Vad för modell har ni köpt? Vi har lånat av päronen varje sommar men köpte egen förra året. Ångrar det inte en sekund! Tog förarbeviset för ett par månader sen. Verkligen superbra kurs!

  Mikaela 2015-06-08 22:42:25 http://www.mikaelaryden.com
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej där, ja jag vet, det är så kul =) Det är en Chris Crafts corsair. Ska bli kul att läsa kursen! Kram

   Linn Herbertsson 2015-06-09 13:49:14
   Svara
 • Ni måste ta förarbeviset, ni kommer inte att ångra er! 😀

  E 2015-06-08 22:08:27 http://reveries.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry