Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

morsdag

morochdotter

Många har frågat mig hur det känns inför den här dagen, morsdag. I år känns det helt ok, eller ja om jag inte tänker för intensivt på det men i flera veckor nu har jag blivit påmind om morsdag i reklamkampanjer, alla nyhetsbrev och banners. Och jag trodde aldrig jag skulle säga eller skriva det men jag börjar så smått acceptera att hon är död. Ända tills jag skriver eller uttalar ordet död, för då känns det overkligt igen! Men jag börjar förstå att hon är borta och att hon inte kommer tillbaka.

Idag försöker jag istället att minnas henne med kärlek och dricker mitt kaffe ur min ”Queen-of-fucking-everything”-mugg som hon köpte till mig, för hon tyckte ju faktiskt att jag var det ”The Queen of fucking everything”, haha. Det är det som är något av det bästa med att ha en underbar mamma, att de tror på en och stöttar en i vått och torrt. Jag saknar att ha någon som tror på mig till 110 procent, för henne var det omöjligt för mig att misslyckas och den känslan, att någon tror så mycket på en, den tryggheten saknar jag. Så lova att fira era mammor lite extra idag och grattis på morsdag alla ni fantastiska mammor där ute! Jag ska köpa blommor till mamma och tända ett ljus för henne i kväll, så tänkte jag fira henne idag. För visst måste jag också fira och vara tacksam för att jag fick ha världens bästa mamma i hela 26 år av mitt liv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Min mamma är sjuk i cancer och är en ruskig kämpe ❤️ Började följa din blogg för inte så längesedan men verkligen fastnat, du verkar vara en riktigt go tjej. Tänker på dig lite extra idag, säkerligen en tuff dag för dig och för många andra som inte får ha sin mamma kvar här men också en fantastisk dag att få fira allt fantastiskt man fått ha tillsammans med sin mamma. Jag hoppas på underverk att min mammas cancer ska försvinna. Stor kram ❤️

  Ida 2015-05-31 23:48:47 http://www.idior.se
  Svara
 • Tänker på dig i dag Linn, och du påminner verkligen en om, att man inte ska ta sin mamma för givet<3 Såklar du fortfarande kan fira, att du har haft din underbara mamma i 26 år, det tycker jag var ett fint och kärleksfullt sätt att se på det hela 🙂 Stor kram <3

  Emilie 2015-05-31 18:00:40
  Svara
 • <3

  anotherfoodblog 2015-05-31 14:38:40 http://anotherfoodblog.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand