Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vem springer du för?

Pressbild

För andra året i rad anordnar mina grymma vänner, Tove och Victoria loppet ”Vem springer du för?” på Sandhamn den 11 juli. Som vanligt är inte jag i Stockholm i juli men jag önskar så att jag kunde vara med och springa till minne av mamma. Jag kommer i alla fall vara med i tankarna och hoppas att kanske några av ni läsare tycker det vore kul att delta? Det kostar 400 kronor att delta och summan går oavkortat till Cancerfonden. Om det finns någon här som kan tänka sig delta betalar jag gärna avgiften för en av er. Maila mig i så fall på linn.herbertsson@metro.se. Jag älskar det här initiativet och vill ni anmäla er till loppet kan ni göra det här (klick!). Förra året deltog 475 stycken och nästan 200.000 kronor samlades in!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn!
  Har följt din blogg i många år, minns när du hade en header där du var utklädd till Mimmi 😉
  Jag har en liten fråga, min bror gick bort samma år som din och jag undrar vad du fick för stöd av människor runt omkring dig, var det några som du trodde skulle finnas där men som inte var det?och isåfall, hur ser du på det?
  Jag hade varit tillsammans med min sambo i flera år (och är fortfarande) men hans familj sa aldrig någonting till mig, har aldrig hört ett ljud om det, ingen blomma, sms eller liknande överhuvudtaget.
  Det känns väldigt konstigt, jag har aldrig haft jättebra kontakt med dem men alla förtjänar väl ändå att höra iallafall någonting när det händer en sådan grej?

  Stor kram

  Camilla 2015-05-29 10:46:17
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej Camilla! Jag beklagar verkligen! Jag upplevde ändå att både jag och mamma fick mycket stöd när min bror gick bort. Och precis som du skriver så borde även de man inte har så mkt kontakt med höra av sig och beklaga sorgen. Du kan inte ta upp det med dem? Jag förstår om du är besviken men jag tror också att de som inte hör av sig eller finns där är de som inte riktigt vet hur de ska bete sig i sådana situationer. Massa kramar

   Linn Herbertsson 2015-05-29 15:18:59
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Tack för ditt svar, gillar verkligen kommunikationen man kan ha här med dig 🙂
    Jag har funderat på att göra det, önskar att min sambo gjorde det men tyvärr inte, men är väl lite rädd att dem ska tycka det är konstigt att jag kommer såhär 2 år senare.
    Jag har pga det valt att hålla mig borta lite från kalas/middagar och jag vet att dem anar att det är något men dem frågar inte, känns väldigt tafatt.
    Skönt att du har fått bra stöd, det behöver man verkligen, jag har haft stor hjälp av den här bloggen och beundrar hur du ser på saker och ting.
    Kram!!

    Camilla 2015-05-29 17:17:54
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand