Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mellanmål – ICA Gott Liv

_MG_8732 copy_MG_8743 copy_MG_8727 copy_MG_8720 copy

Jag gillar verkligen att småäta och småäter ibland hela dagarna och äter då mindre portioner till frukost, lunch och middag eftersom jag aldrig blir riktigt hungrig. Den senaste tiden sedan vi började träna utomhus behöver jag däremot mer ordentliga måltider då vi tränar så hårt och jag har blivit bättre på att istället äta en rejäl frukost, lunch och middag. Så nu glömmer jag istället bort mellanmålen och jag märker att om det går för lång tid mellan mina måltider så tappar jag all min energi och blir direkt sötsugen. Och som jag berättade för er förra veckan så kommer mitt samarbete med ICA Gott Liv innebära att jag ska bli bättre på att äta mellanmål och att äta nyttigare sådana.

Jag tar i vanliga fall gärna en kardemummasnäcka eller en bit choklad till mellanmål men nu har jag fått hem gojibär, blåbär, nötmix och små bars som alltid är enkla att ha med sig i väskan när man ränner runt mycket om dagarna som jag gör. Brukar ni vara bra på att äta mellanmål? Visst gör det stor skillnad för sötsuget? Om ni har några bra mellanmålstips som är lätta att ha med sig får ni gärna dela med er. Jag började med mina bars redan förra veckan och det bästa av allt är att de är väldigt goda, ibland tycker jag att bars kan vara väldigt torra och smula sig i munnen men de här är så saftiga så jag känner redan att den här utmaningen kommer gå väldigt bra. Ni kan läsa mer här (klick!) på ICAs hälsosida där det finns massa inspiration för ett hälsosammare liv. ICA samarbete

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind