Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

breakie with the best

IMG_5100 copy

Åh, drömmen vore ju att få göra det här mer ofta! Att få äta en mysig frukost runt en köksö med mina älskade vänner. Så mysigt vi hade det i London alltså, lyx! Idag mådde jag lite bättre när jag vaknade så jag kilade ner till träningen i parken men ångrade det så fort jag var där, haha. Vi har börjat springa backintervaller nu mellan övningarna så det var riktigt tufft. Vi avslutade dessutom passet med sprint i backe och brottning, eftersom vi var ojämnt antal fick jag brottas mot vår tränare och det var inte lätt kan jag säga, haha. Jag var helt slut efter dagens pass men det är en ganska skön känsla också! Nu sitter jag med resten av Metro Mode-gänget på kontoret och ska jobba ett par timmar innan jag ska hem, hämta Charlie och gå till Humlegården där vi ska möta upp Mikaela. Det blir lunch på någon mysig uteservering i det fina vädret idag. Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det är första gången jag hittat till din blogg och fick se detta inlägget och blev nyfiken på vilken typ av träning det är du gör. Försökte leta i gamla inlägg men hittade inte… vad är det du går i? 🙂

  Susanna 2015-05-27 18:20:29
  Svara
  • Svar på Susannas kommentar.

   Hej Susanna! Vad roligt att du har hittat hit! Jag tränar Xtremefit och du kan läsa mer om vad det är i mina tidigare inlägg här: http://linnherbertsson.metromode.se/2014/11/06/min-traning/

   Och här: http://linnherbertsson.metromode.se/2014/06/24/bra-och-daligt-med-att-trana-xtremefit/

   Kram 🙂

   Linn Herbertsson 2015-05-28 16:20:05
   Svara
 • Usch jag vill inte tjata på dig när dagarna är fulla men när kommer vinnaren i NaturalCycles tävlingen? 🙂

  Anna 2015-05-27 12:17:28
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh hej Anna! Vinnaren är redan dragen och kontaktad per mail. Det stod i tävlingen så ingen vinnare har tillkännagivits i bloggen. Jessica hette hon som vann. Tack för att du deltog!

   Linn Herbertsson 2015-05-28 16:16:52
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand