Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

throw back – Studenten

studenten 3studentenstudenten2

Hej vänner! Ni som följer mig på Instagram har ju säkert redan förstått att jag är i London i helgen! Haha, det har varit så svårt att inte berätta något för er men vi överraskade vår älskade Maria som bor här med möhippa hela helgen och vi har planerat detta i månader. Jag har varit så rädd för att försäga (eller förskriva, haha) mig här i bloggen. Jag, Maria och Sofia har alltid pratat om att vi vill resa iväg på våra möhippor och absolut inte skämma ut varandra med att tvingas gå runt på stan och samla poäng osv. När inte alla hade möjlighet att följa med till Paris så fick det bli London istället och för att Maria inte ska känna att vi är för mycket ”hemma” så har vi hyrt ett townhouse här i London. Vi har gjort så mycket roliga grejer och jag lovar att berätta mer men det får bli i morgon när jag är hemma.

Vi har alltså inte gjort någon traditionell möhippa utan bara planerat en riktigt kul helg där vi alla kan umgås eftersom vi bor så långt ifrån varandra. De flesta av Marias nära vänner bor i London vilket ju är perfekt. Vi uppmanade alla tjejerna att ta med sig bilder på Maria genom olika tider i hennes liv vilket blev väldigt fint och uppskattat. Så när jag drog fram min portabla hårddisk häromdagen hittade jag en massa gamla bilder, bl.a. de här från min student. Vilken liten vilding jag var, haha! Stackars mina föräldrar, men jag skötte skolan och livet i övrigt så det var väl bra i alla fall. Och det låter kanske lite klyschigt men jag ångrar ingenting, se till att leva livet också och var inte bara ansvarsfulla, för det är ofta de chanserna man aldrig tog som man ångrar i efterhand. Det är ju några av er läsare som tar studenten i år och ni har en fantastisk tid framför er. Njut av den på alla sätt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du fick mig att tänka på vaktmästaren, Mehmet 😀 Skön snubbe!

  E 2015-05-27 11:50:55 http://reveries.devote.se
  Svara
 • Åh, vilken rolig idé att göra något annat än att gå runt på stan. Möhippan ska väl vara något roligt och minnesvärt, inte pinsamma situationer. Skönt att någon tänker likadant som mig =)

  Li 2015-05-25 12:37:22
  Svara
 • Hoppas ni haft en riktigt grym Londonhelg. Kan inte förståååå hur längesen det var JAG tog studenten.. känner mig gammal alltså! haha, men helt rätt i att det är en magisk dag!

  ISA 2015-05-24 22:52:40 http://isabyl.devote.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand