Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

önskerubrik: min favoritplats i hela världen

_MG_8821 copy_MG_8817 copy_MG_8850 copy_MG_8862 copy_MG_8860 copy_MG_8819 copy_MG_8826 copy_MG_8835 copy_MG_8806 copy

Bilderna från trädgården tog jag förra veckan när jag var nere i Skåne

Som många av er säkert redan har räknat ut så är min favoritplats i hela världen min mammas stuga och trädgård. Det är så fantastiskt att få ha den delen av henne kvar. Jag kan gå runt i trädgården och plocka bär och rabarber som jag vet att hon en gång planterade. Jag och pappa fortsätter att hela tiden förbättra trädgården, vi har lagt singel vid köksträdgården, lagt golv i växthuset, börjat bygga på en utedusch, gjort den nya terrassodlingen och det känns så underbart.  Det finns inget ställe jag längtar efter att åka till så mycket som till mammas stuga och jag känner sådan ro när jag är där. Mammas närvaro finns i allting där och jag tänker extra mycket på henne när jag är där men inte på ett jobbigt sätt utan på ett mysigt sätt. Mamma älskade blommor och trädgård och har byggt upp ett litet paradis och det är det finaste jag har kvar av henne efter Charlie. Ni då? Har ni någon favoritplats i hela världen, som ni bara längtar efter när ni inte är där? Jag älskar att lära känna er lite bättre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Min familjs sommarstuga på Öland är en sådn plats för mig. Det lugn och den värm jag känner när jag kommer dit är oslagbar!

  sara 2015-05-25 14:37:10
  Svara
 • Så fint Linn! Jag bor i Malmö, mitt i Värnhem. Bland trafik och människor. Jag är född och uppvuxen i Dalarna så jag är van med ett lugnare tempo och jag tycker mycket om att ha skog runt omkring mig. Detta finns ju inte nere i Malmö i samma utsträckning.. Jag älskar Skåne och de öppna landskapen och de gula rapsfälten är ju så vackra just nu.. Men jag älskar den tätat skogen mer, så mitt favoritställe är hemma hos min mormor och morfar utanför Säter i Dalarna. De bor på landet, endast 4:a andra hus som grannar. Där kan jag känna ro, och hämta kraften. Släppa allt och bara vandra i skogen. Jag åker hem till Dalarna på onsdag, som jag längtar!
  Tack för en bra blogg!

  Sofia 2015-05-24 11:08:18
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hehe jag förstår hur du menar. Precis som jag kan längta efter de vidsträckta landskapen här uppe. Runt Stockholm är det mestadels skog ju 🙂

   Linn Herbertsson 2015-05-28 16:13:21
   Svara
 • Rundade, solvarma, klippor vid havet i Bohuslän är min absoluta favoritplats!

  Linnea 2015-05-23 19:56:37
  Svara
 • Jag har ingen direkt favoritplats tror jag tyvärr! Hade gärna haft en minnesplats efter min mamma med!

  Jennie 2015-05-23 17:35:30 http://www.finest.se/missjennie
  Svara
 • Det ser så himla fint och mysigt ut!
  Min favoritplats är vårt familjeställe i Småländska skogen. Dit åker vi sommar som vinter och bor hela familjen i det röda huset med vita knutar, och har gjort sedan vi barn var små. Jag älskar lugnet, doften av skog, hästhagarna som gränsar till trädgården där det springer små föl på sommaren, trädgårdslandet, att ro ut på sjön en tidig augustimorgon och dra upp kräftburarna, grillkvällar vid sjökanten, basta och sitta framför öppna brasan efter en dag på skoter i snötäckt skog, när grannen kommer med en burk hemmagjord honung eftersom hon skämtsamt inte kan lära sina bi vart tomtgränsen går, hinkar fulla med blåbär och kantareller… Allt är bara så välkomnande och avslappnande där, min fristad!

  Anna 2015-05-23 16:01:51
  Svara
 • Så fantastiska bilder. Hör hemma i ett trädgårdsmagasin. 🙂 Min favoritplats är definitivt hemma i de Värmländska skogarna. Speciellt när jag bodde i London så var det en speciell känsla att åka hem. En resa som började i en hektisk miljonstad, som sedan tog mig till ett relativt lungt Stockholm och som slutade upp på en lång och mörk skogväg. Sedan, precis innan framkomst öppnar skogen upp sig och avslöjar ett dallandskap med en stor blå sjö i mitten. Sverige är så himla vackert och jag är så tacksam att man alltid har en oas att landa vid och där man verkligen kan ladda upp batterierna.

  Liis 2015-05-23 14:46:18 http://liisabroad.blogg.se
  Svara
  • Svar på Liiss kommentar.

   Jag förstår precis vad du menar 🙂 Har inte varit så mkt i Värmland men ska definitivt åka dit någon gång

   Linn Herbertsson 2015-05-28 16:10:06
   Svara
 • altanen på våren och sommaren hemma hos mamma och pappa ligger mig varmt om hjärtat. Pappa gick bort för ett år sedan och det var hans favoritplats. Han älskade sol och kaffe och att sitta på altanen i solen och dricka kaffe älskade jag. Vi kunde sitta helt tysta eller ha långa samtal, oavsett så älskade jag att sitta där med honom. Nu när jag sitter där utan honom kan det ändå kännas ibland som om han är med. Dagen innan hans begravning fick en en fin blå fjäril efter mig där jag satt. Fjärilen satt på mig en lång stund. Precis ett år efter begravningen satt jag där igen och tänkte så intensivt på pappa och att han kunde väl ge mig ett tecken på att han fanns någonstans, då dök det upp en blå fjäril igen. Det låter säkert konstigt.. Men jag har aldrig sett en blå fjäril förutom dom gångerna och dom hade samma blå färg som pappas ögon.

  Sandra 2015-05-23 14:15:25
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej Sandra! jag beklagar verkligen. Vad fint att du har ett ställe som påminner om din pappa.

   Linn Herbertsson 2015-05-28 16:09:39
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand