Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Greece – Santorini

Andronis-Luxury-Suites

 

Wow, dagarna bara flyger iväg just nu! Jag kan inte förstå att det är lite mer än en månad kvar tills vi ligger vid poolen på vårt hotell på Santorini. Visst ser det magiskt ut? Vi fick rekommenderat Andronis Luxury Suites av några vänner och ska ju dit för ett bröllop men valde att förlänga vistelsen lite. Det ska bli så kul! I morse var jag i parken och tränade och nu sitter jag och Charlie på Saturnus och dricker kaffe. Jag var på möte med Poplin igår och än har inget beslut tagits men det ska tas i veckan så det är sjukt spännande. Jag har fått ytterligare ett jobberbjudande så än så länge är jag inte så orolig för att inte ha något att göra, nästan tvärtom, haha.

Och jag är så glad för att ni har kommenterat så mycket den senaste tiden. Jag vet att jag har varit ganska opersonlig i bloggen den senaste tiden men jag har verkligen behövt lite utrymme och har inte känt för att dela med mig av för mycket. Det har varit en del i mig sorgeprocess och jag försöker verkligen lyssna på hur jag själv känner och inte tvinga fram något. För varje vecka som går så känner jag däremot att jag mår bättre och förhoppningsvis hittar jag även en bra form för hur min blogg ska se ut. Jag har sagt det många gånger förut och det tåls att upprepas, det som driver mig i mitt bloggande är kommunikationen med er läsare, utan den hade jag aldrig fortsatt och jag märker att så fort jag öppnar upp lite mer så är ni också så mycket bättre på att kommentera! Tack för det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du kommer att älska Santorini, så vackert!

  insta: martinitrip

  Martin 2015-05-21 07:55:35
  Svara
 • Självklart ska du lyssna på dig själv! Skönt att det börjar släppa och att du känner styrka

  Anna 2015-05-20 10:19:06
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt