Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Appartamento by Peroni

IMG_4290 copy4a683397a7ecb0437d9124187851b786_980x0_c_85_ns_v4IMG_4261 copy copyIMG_4278 copy2IMG_4261 copy

Peroni styr verkligen några av de trevligaste festerna om ni frågar mig och på torsdag är det dags igen. Då ska jag och Martin till Appartamento by Peroni där man vill skapa en intressant mötesplats för samtida kultur, alltså mode, konst och musik med anknytning till Italien. Det är för tredje säsongen i rad som Peroni Nastro Azzuro slår upp dörrarna till Appartamento och självklart kommer jag ha kameran med mig och ta en massa bilder. Här ovan har ni lite bilder från deras senaste Appartamento-event där Metro Mode var på plats.

peroni samarbete

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Bara nyfiken på det ämnet om expojkvänner och killkompisar och hur du ser på det. Själv har jag inte haft jättemånga killkompisar tidigare men har en del nu, men ibland kan jag känna att det är svårt att veta om man är vänner eller mer vilket egentligen är löjligt eftersom att jag tänker ju inte så med mina tjejkompisar. Och samma med ett ex, det är ju jättetråkigt att sluta umgås helt med en person man stått så nära, men känns ändå svårt att veta om det funkar att vara vänner eller inte, antar att båda verkligen måste vara över varandra. Nu har ju du pojkvän och ni verkar ha det super så inte helt relevant för dig nu men tänkte om du kan dela med mig om hur du tycker/tänker angående ämnet? Du har ju lyckats vara vän med ditt ex och tänker på Johan som verkar vara en nära kompis till dig!

    Amanda 2015-05-21 00:51:17
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind