Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Appartamento by Peroni

IMG_4290 copy4a683397a7ecb0437d9124187851b786_980x0_c_85_ns_v4IMG_4261 copy copyIMG_4278 copy2IMG_4261 copy

Peroni styr verkligen några av de trevligaste festerna om ni frågar mig och på torsdag är det dags igen. Då ska jag och Martin till Appartamento by Peroni där man vill skapa en intressant mötesplats för samtida kultur, alltså mode, konst och musik med anknytning till Italien. Det är för tredje säsongen i rad som Peroni Nastro Azzuro slår upp dörrarna till Appartamento och självklart kommer jag ha kameran med mig och ta en massa bilder. Här ovan har ni lite bilder från deras senaste Appartamento-event där Metro Mode var på plats.

peroni samarbete

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Bara nyfiken på det ämnet om expojkvänner och killkompisar och hur du ser på det. Själv har jag inte haft jättemånga killkompisar tidigare men har en del nu, men ibland kan jag känna att det är svårt att veta om man är vänner eller mer vilket egentligen är löjligt eftersom att jag tänker ju inte så med mina tjejkompisar. Och samma med ett ex, det är ju jättetråkigt att sluta umgås helt med en person man stått så nära, men känns ändå svårt att veta om det funkar att vara vänner eller inte, antar att båda verkligen måste vara över varandra. Nu har ju du pojkvän och ni verkar ha det super så inte helt relevant för dig nu men tänkte om du kan dela med mig om hur du tycker/tänker angående ämnet? Du har ju lyckats vara vän med ditt ex och tänker på Johan som verkar vara en nära kompis till dig!

    Amanda 2015-05-21 00:51:17
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand