Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling i samarbete med NaturalCycles

_MG_7936 copy_MG_7935 copy

Hej hjärtan! Jag hoppas att ni hade en riktigt fin Krist Himmelfärds-ledighet igår! Det hade jag och som ni märkte tog jag lite ledigt från bloggen och passade på att umgås med pappa och lite vänner här nere i Skåne. Tack föresten till alla er som delade med er angående era upplevelser med preventivmedel i det här inlägget om NaturalCycles. Ni är många som resonerar som jag och vill ha så lite hormonell påverkan som möjligt av era preventivmedel och jag vet att min vän och kollega Petra faktiskt har bestämt sig för att ta ut sin spiral och köra Natural Cycles istället så det ska bli roligt att höra vad hon tycker, jag är kanske lite inne på samma spår.

Nu har jag i alla fall fått möjlighet att tävla ut ett 6 månaders start-kit från NaturalCycles till någon av er. För att delta i tävlingen mailar ni mig en kort motivering till varför just ni vill vinna på linn.herbertsson@metro.se. Jag väljer ut en vinnare på måndag och kontaktar denne per mail. Lycka till!naturalcycles

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Är själv i p-piller träsket och sist jag var och pratade med min barnmorska om detta att jag inte mår bra av alla hormoner och att jag av alla p-piller jag testat fått högt blodtryck av och mår allmänt dåligt av det så har alternativen tagit slut..!? P-stav, hormon- och kopparsprigal ja jag har testat det mesta men inget verkar fungera. Därför hade jag velat testa detta så att jag kanske kan bli en glad flickvän igen och känna mig som JAG och slippa oroa mig för högt blodtryck och massa hormoner.

  Jessica 2015-05-17 20:11:51
  Svara
 • Nä viktigt att belysa att NC inte är
  Ett godkänt preventivmedel utan bara får anses vara preventivmetod, vilket är stor skillnad. De kliniska tester som gjort är för små för att få det godkänt som tillräckligt tillförlitligt o tycker fler borde vara medvetna om det

  Mia 2015-05-17 08:35:27
  Svara
 • Hejsan,
  Jag använder Natural cycles i planeringssyfte så att säga och det har faktiskt fungerat 😀 tyvärr slutade det i ett tidigt missfall, men nu när jag har koll på kroppen så är det ju så mycket lättare. Min sambo och jag jobbar helt enkelt vidare eller hur man ska säga. Hade jag haft natural cycles innan så hade det ju bara varit att använda kondom på osäkra dagar så att säga. Det är väl inte hundra procent säkert då kanske, men det tar ju ett par månader för appen att göra sina matematiska beräkningar så att man kan vara säker på gröna dagar. I alla fall var det så för min sambo och mig. Jag trodde att jag hade ägglossning, men det hade jag inte. Jag rekommenderar natural cycles i alla fall och jag önskar så att jag hade vetat om det jag vet om kroppstemperatur och ägglossning redan som tonåring så att man visste hur kroppen fungerade helt enkelt =)

  Li 2015-05-15 20:58:31
  Svara
 • Prova INTE Natural cycles. Blev själv gravid på en ”grön dag” och fick genomgå en jobbig abort. Natural cycles har ingen kontakt med sjukvården och vet inte hur många kvinnor som tvungats genomgå aborter pga dem 🙁 Lite på utbildad sjukvårdspersonal (barnmorskor, läkare) inte på app-skapre!

  Ella 2015-05-15 17:44:45
  Svara
 • Jag har bara använt kondom och aldrig blivit på smällen och dessutom helt fritt från hormoner 😉
  Jag vet inte om jag skulle kunna lita på Natural Cycles, men nyfiken 😉 Jag är 38 år och min man och jag vill inte ha några barn och skulle jag bli gravid vore det inte så bra för vår del.
  Jag får läsa mer om Natural Cycles och kanske provar jag 😉

  Njut av din ledighet 🙂 Det gör jag 🙂
  I Stockholm är det trist väder 🙁 Hoppas ni har bättre väder i Malmö.

  Kram

  Deniz 2015-05-15 15:50:43
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand