Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skytte i Staffanstorp

lerduveskytte skåne

Igår drog jag med mig pappa till Staffanstorp Skytteklubb och sköt lite hagel. Först ville han inte skjuta något eftersom han har ont i sin axel men när jag hade skjutit ett bra tag blev han så sugen så han kunde inte låta bli. Det är en sak jag älskar och saknar med Skåne, det är så enkelt att ta sig till ställen. Här finns skytteklubbar på flera ställen och man behöver aldrig bry sig om rusningstrafik. Jag måste hitta en bra skytteklubb i Stockholm som ligger hyfsat nära stan, det här är något av det roligaste jag vet. En liten eloge till klubben också, Kaj var så duktig och instruerade mig om jag gjorde småfel och föreningen är ideell så man betalar för patronerna och lånar vapen där. Jag sa det till pappa att från och med nu när jag kommer ner till Skåne så blir det minst ett besök på banan i Staffanstorp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag jobbade som barnflicka ett år i Texas på en gård hos en familj vars stora intresse var skytte! De hade egen lerduvekastare och måltavlor för kulvapen ute bak husen så jag sköt väldigt mycket olika vapen under det året och jag får ju säga att det är en väldigt trevlig hobby 🙂
  Dessvärre hade de en annan attityd än vad vi har i Sverige vad gäller användande av hörselskydd… Nämligen att det tydligen inte behövs… Det första tiden tyckte jag bara det var häftigt när det smällde och tog seden dit man kommer, det tjöt rejält i öronen efter varje gång vi skjutit men det var ju borta dagen efter så då var det ju lugnt men de sista 3-4 månaderna jag var där började jag tycka att jag hörde sämre så då skaffade jag öronproppar som jag hade i fortsättningen när vi var ute och sköt.
  Så vad vill jag ha sagt med detta? Jo, det är kanske häftigt när det smäller men om ni ska ut och skjuta så använd alltid hörselskydd så slipper ni att få dålig hörsel bara för att ni vill ha lite trevlig avkoppling som skytte faktiskt är!

  Angelica 2015-05-16 11:59:47
  Svara
 • Åh vad roligt! Det var så längesen jag sköt hagel, tack för tipset! Ska försöka ta mig dit snart 🙂

  Anna 2015-05-15 23:03:24
  Svara
 • Jag har också testat lerduveskytte ett par gånger och det är så jäkla kul 🙂
  Men har du inte hörselkåpor när du skjuter? Jag glömde ta på dem en gång när jag skulle skjuta och tyckte det smällde jättehögt… 🙁

  Jenny 2015-05-15 21:32:04
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jodå jag har öronproppar 🙂 Det är så viktigt! Min pappa har tinnitus så jag skulle aldrig slarva med det. Hade inga kåpor med mig! Jag tar på mig kåpor eller sätter i öronproppar så fort jag sätter min fot på en bana för jag är så känslig 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2015-05-16 07:52:50
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand