Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ögonbryn hit och ögonbryn dit

”Linn, älskade fina du! Du har blivit förblindad med dina ögonbryn, ser helknas ut.. du hade alltid så fina bryn innan och nu ser det sjukt onaturligt ut. SNÄLLA ÄNDRA DET! Förstår inte hur inte någon av dina vänner kan reagera. kram på dig och keep up the good work med bloggen.”

”ojjj ögonbrynen!!! ser ut som att du rakat av dem och målat på med en riktigt dålig penna. ser jätteonaturligt ut och märkligt.”

”Vad händer med dina bryn?? Va lite försiktig med att måla så skarpt mot mitten, längst ut kan de vara vassa men närmast näsan är mer diffusa konturer snyggast om man inte vill ha den där aggressiva ghettolooken.. Kolla in Linda Hallgrens bryntutorials så fattar du skillnaden.”

Jag måste ändå säga att jag är ganska besparad från elaka kommentarer i min blogg nuförtiden, det händer ibland men oftast rör det sig då om mina ögonbryn, haha! Jag tänkte först skriva att jag inte kunde bry mig mindre för jag är väldigt tillfreds med mina ögonbryn och mitt utseende i övrigt också men nu när jag läste kommentarerna till inlägget Marc Jacobs Beauty @ Sephora så märkte jag att det faktiskt berörde mig. Inte på så sätt att jag genast vill gå hem, tvätta av mig mitt smink och måla om mina ögonbryn, utan för att jag inte vill att ni ska tro att jag går runt och ser ut som en dum idiot med jättekonstiga ögonbryn och att mina vänner inte säger något till mig för att de inte vågar.

Jag är väl medveten om att mina ögonbryn kan se lite väl mörka ut på vissa bilder och att de från vissa vinklar kan se lite ojämna ut men jag lovar er att jag målar mina ögonbryn efter mina förutsättningar och mina ansiktsdrag. Jag har ganska breda käkben och det var en make up artist på en plåtning en gång som tipsade mig om att fylla i ögonbrynen lite längre in mot näsan och lite tjockare där för att kompensera mitt ganska breda ansikte. Så jag skiter fullständigt i ögonbrynstrender, det var under en svag period under tonåren då jag hakade på trenden med jättesmala ögonbryn och det ångrar jag än idag, haha, men sedan dess har jag haft ganska fylliga ögonbryn och fyller bara i dem så långt de själva växer naturligt.

Ibland kan jag ha lite bråttom och då kan mina ögonbryn så klart bli lite sneda och mitt smink blir inte lika fint som det brukar men jag kunde inte bry mig mindre. Jag älskar smink, skönhet, att få klä mig snyggt och allt det där roliga vi tjejer får göra men för mig ska skönhet gå snabbt! Det finns så mycket viktigare i livet än ögonbryn och är det något jag inte gillar med tjejer överlag så är det att vi ofta fokuserar för mycket på detaljer istället för på helheten. Visst kan det vara bra i vissa situationer men tänk så mycket tid vi hade kunnat spara och lägga på annat om vi inte brydde oss om så banala ting? Så istället för att diskutera och hänga upp oss på någons (i det här fallet mina) ögonbryn så kan vi väl ägna oss åt något viktigare.

Självklart tycker jag att det är gulligt att ni bryr er och istället för att ignorera era kommentarer och inte försvara mig (som jag sällan gör) så tänkte jag att jag i alla fall ville förklara detta för er. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att de inte ser ut riktigt så i verkligheten och att jag har vett nog att inte gå runt och se ut som en clown med avrakade och ifyllda ögonbryn. Så mycket tillit känner jag ändå att ni har för mig, eller har jag fel? Och skulle det vara så att vi någon gång ses i verkligheten och att ni faktiskt tycker att jag ser jätterolig ut i mina ögonbryn så får ni gärna säga det men jag kan lova er att jag ändå inte kommer ändra på dem för jag älskar hur de passar till mitt övriga ansikte. Så med det sagt tycker jag nu att det här är slutdiskuterat!

IMG_2805 copyIMG_0389 copyIMG_3229

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Alltså, under alla år som jag läst din blogg har jag aldrig ens tänkt på dina ögonbryn. Så sjukt tröttsamt att sånt ska kommenteras. Och ett litet Ps. när jag ändå är i farten, så får jag passa på att säga att jag tycker att du är väldigt fin.. Oavsett 🙂

  Rebecka 2015-05-15 23:20:31
  Svara
 • Tycker dina ögonbryn är superfina och framförallt passar så dom dig! 🙂

  Jennie 2015-05-15 12:42:18
  Svara
 • Jag tycker du klär jätte bra i dina bryn.. Skulle vara konstigt att se dig i något annat! Ha det underbart i din mammas stuga! Jag undrar om du vill så skulle jag tyckt det va roligt med fler bilder därifrån.. Blir så inspirerad och kreativa Sofia kommer fram 😉 du och din mamma har skapat ett litet paradis!!! Kram

  Sofia 2015-05-14 16:37:08
  Svara
 • När jag såg bilderna så tyckte jag att du såg otroligt vacker, avslappnad och harmonisk ut när du blev sminkad, och om makeup-artisten inte säger något så är det nog inte så att du målar dit dem fel.

  Mimmi 2015-05-14 16:00:13
  Svara
 • Ok. Who cares. Lat henne se ut som hon vill, sa Lange hon tycker det ar bra sa ar det det! Ja skulle fa andra hela mig om jag Lyssnade pa allas kommentarer.

  S 2015-05-14 14:09:35
  Svara
 • Wtf!! Alltså. Ge er! Linn är så himla fin och det är hennes kopp och hennes ögonbryn.

  Sofia 2015-05-14 13:50:00
  Svara
 • Linn for president!
  Du är en sann förebild Linn! Så klok och snäll! Om alla kunde ta åt sig och få dom insikter som du försöker förmedla skulle världen bli en bättre plats!

  Cissi 2015-05-14 11:36:04
  Svara
 • Ingenting jag ens tänkt på, tycker alla får se ut som de vill, huvudsaken är att man är nöjd själv! 🙂

  Josefine 2015-05-14 11:01:44
  Svara
 • Mycket bra skrivet och gå din egen väg 😉
  Kärlek och kramar till dig.

  Deniz 2015-05-14 00:55:28
  Svara
 • Målade kantiga ögonbryn påminner mig lite om hair extensions, gelenaglar och fransförlängningar. Du är super söt men ännu finare utan de ovannämnda sakerna.

  anna 2015-05-13 22:08:03
  Svara
 • Dem sitter så himla nära varandra och är väldigt kantiga in mot näsan vilket ser onaturligt ut 🙁 håller med ovanstående att i videon ser de likdana ut. Dock måste jag säga att dessa tre bilder du la upp var riktigt fina på dina ögonbryn 😀 möjligtvis lite kantiga på bilden längst ner men stor skillnad på de två övre jämfört med ALLA andra bilder du lägger ut. Dina bryn faller inte mig i smaken men det betyder inte att du inte är fantastiskt vacker för det! Alla har olika åsikter, ta inte åt dig <3

  Sara 2015-05-13 21:22:25
  Svara
 • men oj, vad är de för kommentarer du fått??? Jag har alltid tyckt (och tycker fortfarande) att dina ögonbryn är så himla snygga!

  Sara 2015-05-13 19:58:03 http://entreprenista.se
  Svara
 • Självklart ska du se ut som du vill! Men jag måste hålla med kommentarerna ovan och säga att jag tycker att du målar i dem alldeles för mycket. ser inte naturligt ut alls. skulle vara kul om du la upp en bild på hur de ser ut utan att du har fyllt i dem? Kram

  Sara 2015-05-13 19:51:09
  Svara
 • Du har ju jättesnygga bryn Linn!

  Maria 2015-05-13 19:47:02
  Svara
 • jag tycker du har fina ögonbryn Linn. Vet faktiskt inte vad dem pratar om :O

  Sandra 2015-05-13 18:16:04
  Svara
 • Angår det någon? Nej. Är det väluppfostrat att påpeka? Nej. Har du frågat vad vi tycker? Nej. Vill du ha folks oönskade kommentarer? Verkar inte så. Men, förlåt, de ser inte kloka ut och värst av allt på den där frisörsvideon du gjorde för månader sedan, så har svårt att tro att det är bildens fel.

  jo 2015-05-13 18:09:20
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand