Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Marc Jacobs Beauty @ Sephora

_MG_8395 copymarc jacobs beauty smink_MG_8383 copy_MG_8377 copymarc jacobs beauty recension_MG_2140 copy_MG_8388 copy_MG_8385 copy

Jag var som sagt på premiären för Marc Jacobs BeautySephora förra veckan och världens gulligaste make up artist la lite av deras ögonskugga på mig. Jag älskar nude och brunt runt ögonen och jag brukar aldrig lägga den mörka skuggan så högt upp mot ögonbrynen som hon gjorde men jag blev riktigt nöjd och jag fick jättemånga komplimanger för mitt smink senare under kvällen, bl.a. av min pojkvän som tyckte det var så snyggt så jag ska definitivt lägga min ögonskugga så här nästa gång jag sminkar mig för fest. Har ni testat sminket från Marc Jacobs Beauty än? Jag gillar deras ögonskuggor skarpt och deras skulptur-paletter var riktigt bra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad händer med dina bryn?? Va lite försiktig med att måla så skarpt mot mitten, längst ut kan de vara vassa men närmast näsan är mer diffusa konturer snyggast om man inte vill ha den där aggressiva ghettolooken.. Kolla in Linda Hallgrens bryntutorials så fattar du skillnaden

  Nina 2015-05-13 13:12:39
  Svara
 • Hej !Jag såg en bild på sig o Carolina plus en annan tjej i carolinas blogg ,den var tagen precis innan ni skulle iväg på ert event med Nelly ,du har på dig en underbar blå ,tror det ör en stickad tröja o byxa,jag undrar om du har möjlighet att skriva var du har inhandlat detta set.tack på förhand o trevlig helg

  Pernilla

  Pernilla 2015-05-13 10:28:38
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej Pernilla! Åh jag vet inte alls vilken du menar? Kan du skicka en länk där du sett bilden? Ha en fin långhelg!

   Linn Herbertsson 2015-05-13 16:44:27
   Svara
 • ojjj ögonbrynen!!! ser ut som att du rakat av dem och målat på med en riktigt dålig penna. ser jätteonaturligt ut och märkligt.

  anna 2015-05-12 23:37:11
  Svara
 • Härliga bilder och tack för en härlig blogg!

  Ida 2015-05-12 18:41:04 http://www.idior.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Tack själv för att du kikar in här 🙂 Och tack för din kommentar, det gör mig glad att du gillar bloggen.

   Kram

   Linn Herbertsson 2015-05-13 16:46:22
   Svara
 • Linn, älskade fina du! Du har blivit förblindad med dina ögonbryn 🙁 ser helknas ut.. du hade alltid så fina bryn innan och nu ser det sjukt onaturligt ut. SNÄLLA ÄNDRA DET! Förstår inte hur inte någon av dina vänner kan reagera 🙁 kram på dig och keep up the good work med bloggen.

  Sara 2015-05-12 16:56:19
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand