Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stockholm i mitt hjärta, men…

IMG_4933 copy

Jag älskar Stockholm som stad och efter sex år här känns det verkligen som hemma, men inte när alla åker härifrån! Kristi Himmelfärd är en sådan där långhelg och först tänkte jag hänga med en kompis ut till landet men bestämde mig för att boka en ganska spontan resa ner till Skåne istället. Så det blir två dagar i Skåne och sedan kommer jag hem på lördag morgon när min kille kommer hem från en tennisresa och så ska vi bara mysa och fixa lite i lägenheten resten av helgen. Så det känns som en perfekt långhelg! Ni andra som också har flyttat till andra städer, känner ni likadant inför högtider? Jag antar att det är för att jag inte har någon familj eller släktingar här som gör att det känns ensamt om alla åker iväg. Jag klarar ju aldrig av att spendera sommarmånaderna här i stan utan försöker hålla mig borta juni – augusti. I år tänkte jag dock spendera lite mer tid här hemma, åtminstone i juni och augusti för Sofia, en av mina bästa vänner, ska göra sin praktik här. Och mitt ex Martin är också här i juni så jag tror det kommer bli en riktigt bra sommar, jag längtar tills de kommer och nu är det inte många veckor kvar!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand