Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunday competition, Marc Jacobs Beauty

_MG_8482 copy _MG_8484 copy

Hej hjärtan! Jag har inte gjort mycket mer idag än tagit sovmorgon, sett en film, lyssnat på regnet som smattrar mot våra fönster, svarat på lite mail, städat undan en hel del i lägenheten och planerat lite inför kommande resor i sommar. En perfekt söndag om ni frågar mig. Avsluta den tänkte vi göra med en film och en massa tända ljus men först vill jag utlysa en liten tävling här i bloggen.

Marc Jacobs Beauty har ju nyligen lanserats och hade premiär på Sephora förra veckan. När jag var där på eventet så fick jag en goodiebag med mig hem som bl.a. innehöll de här två jättefina fina läppstiften i färgerna 110 Role Play och 234 Core Cora. Eftersom jag i princip bara använder rött läppstift de få gånger jag målar läpparna så tänkte jag att de här två läppstiften kommer ha det bättre hos någon annan. Ni vet ju hur mycket jag tycker om er och det är kul att få visa det ibland, jag är väldigt glad för att ni finns i mitt liv och ibland är det kul att få ge någonting tillbaka. För att vara med och tävla behöver ni bara lämna en kommentar under det här inlägget och skriva en kort motivering om varför ni vill vinna. Jag väljer ut en vinnare på onsdag som kommer får ett paket på posten med de här två läppstiften värde 310 kr/styck och även en annan liten överraskning, lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
45kommentarer
 • Vill så gärna våga färg på läpparna, men blir alltid för mesig när det väl kommer till kritan. Så en vinst med dessa läppstift ska banne mig få tummen ur att våga, våriga läppar i år!

  emilie a 2015-05-13 13:59:41
  Svara
 • Åh vad jag så gärna hade velat vinna detta!

  Jag har precis flyttat för typ 17 gången i mitt 28 åriga liv men den största förändringen är att jag börjat jobba på Kastrups flygplats. Dagligen kämpar jag med danskan som inte helt vill sitta där. Försöker nöta in siffror(som alla danskar säger är logiska, jag hittar inte logiken) samt att lära mig nya system och nya varor. Hade varit så roligt att få vinna dessa två läppstift och pigga upp vardagen och mina små hinder dagligen med.

  Tack för en bra blogg och keep up the good work!

  Erica 2015-05-12 23:43:56
  Svara
 • Jag skulle gärna kunna tänka mig att vinna läppstiften åt min kära mamma. Hon jobbar jämt och ständigt och är ett ofantligt stort stöd till mig i utlandet. Jag kan oftast inte ge mycket tillbaka som student och på så lång distans men det skulle verkligen vara kul att kunna förgylla hennes vardag lite grann. 🙂 Kram från Wien

  Liis 2015-05-12 21:58:05 http://liisabroad.blogg.se
  Svara
 • Marc Jacobs är ett av mina favoritmärken och när jag fick veta att de skulle lansera en beautylinje blev jag tokglad. När jag var i Barcelona 2013 letade jag efter produkterna på Sephora som en galning men fick sen veta att linjen bara fanns i USA just då. När märket lanserades i Europa missade jag lanseringen i Paris med två veckor och nu när det äntligen finns i Sverige så är kruxet att jag bor 4 respektive 6 timmar till närmaste Sephora. Vad jag nu hoppas att dessa underbara läppisar hittar hem till mig så att jag äntligen kan få bekanta mig med favoritmärkets tillskott.

  Alexandra 2015-05-12 20:37:17 http://fashionink.se
  Svara
 • Ååhh! Jag som aldrig vinner! Men jag håller tummarna även denna gång 🙂
  Vore fantastiskt kul att vinna dessa läppstift från Marc Jacobs omtalade beauty kollektion. Jag älskar smink i alla former men plånboken sätter ofta stopp för roliga och dyra produkter som dessa, speciellt nu när jag är sjukskriven.
  Tack för en grymt bra blogg. Massa kärlek!
  <3 Amanda

  Amanda 2015-05-12 16:07:06
  Svara
 • jag skulle vilja vinna helt enkelt för att jag är urusel på smink och allt vad det innebär. Får alltid beslutsångest när jag ska köpa något och är inte så insatt som jag önskar att jag var. När alla pengar går till typ studentlitteratur och mat så blir skönhet bortprioriterat 🙂 Men det vore helt underbart att vinna! 😀

  Jasmine Leia 2015-05-12 15:23:35
  Svara
 • Hej glädjespridare!
  För det första så vill jag passa på att tacka för en grym blogg, du är så personlig och ger så mycket av dig själv vilket hjälper så många!
  Min motivering till varför jag vill/tycker att jag ska vinna de underbara läppstiften är att jag blivit så färglös.. Jag har spenderat mina senaste 6 månader i Afghanistan som soldat. Jag har inte sminkat mig eller tänkt särskilt mycket på mitt utseende under dessa månader och känner att jag blivit ganska färglös.. Nu när sommaren står runt hörnet med solbränna och färgglada klänningar skulle det passa perfekt med en grym färg på läpparna också!
  Jag läste din blogg under tiden jag var på min mission och det var en skön flykt att få känna sig lite kvinnlig igen.
  Tack för allt Linn! Verkligen.

  Lisa Brobakken 2015-05-12 12:39:49
  Svara
 • Hej Linn! Vad kul med en tävling 🙂
  Jag skulle vilja vinna det mörkare till min mor så hon kan få det i present att ha nu den 1 juni när hon o pappa har varit gifta i 30 år. Väl värt att fira tycker jag o kul för henne att få känna sig extra fin.

  Det ljusare skulle jag behålla för mig själv. Jag har ett utsatt yrke o jobbar skift o lagom med smink känns bäst. Ett läppstift lyfter ens hela utstrålning så även på nätterna skulle jag vara fräsch som en nyponros. Och inte bara jobbnätterna utan även med ett glas rosé i handen, bästisen mitt emot en ljummen sommarkväll på nån av stans uteserveringar 🙂

  E 2015-05-12 11:32:36
  Svara
 • Hej Linn! Jag skulle gärna vilja vinna dessa läppstift för jag vill ha lite färg på läpparna nu när sommaren är på väg och jag känner att min garderob är lite grå och trist efter den mörka vintern!

  Hoppas du har en bra dag och nu håller jag tummarna för att jag vinner dessa! 😀
  KRAM!

  Johanna Svensson 2015-05-12 10:44:23
  Svara
 • Skulle gärna vinna dessa för jag har precis träffat någon som jag har en crush på och vill kyssa, och jag vill att mina läppar ska se så fina och kyssvänliga ut att han inte kan låta bli 🙂

  Caroline 2015-05-12 07:31:58
  Svara
 • Hej fina Linn. Jag vill vinna det här för att jag behöver något som gör mig glad just den här perioden, jag är nämligen trött konstant o det här kanske piggnar upp:). Tack för en bra blogg. Kram/ Saba

  Saba 2015-05-12 07:11:16
  Svara
 • Tack för en bra blogg!
  Jag älskar läppstift på andra, men har aldrig riktigt tyckt att jag hittat rätt själv, men dessa ser väldigt somriga och fina ut! Jag ska även på bröllop i sommar vilket gör att det varit extra kul att få vinna dessa:).
  Ha en mysig kväll!

  Caroline 2015-05-11 20:33:50
  Svara
 • Åhh jag är precis som du & brukar inte använda läppstift så mycket, dock lovade jag mig själv när jag hade tandställning att när den försvinner så SKA jag börja använda fina läppstift. Har inte fått köpt något ännu så skulle bli superglad om jag fick vinna dessa två !! Massor med kramar till dig fina Linn !

  Fanny 2015-05-11 16:06:03
  Svara
 • Hej Linn! Som småbarnsmorsa är det svårt att alltid hitta tid för att sminka sig. Med dessa läppstift skulle jag snabbt se fräsch ut, både när jag ska ut med vänner och när jag vill piffa till vardagen lite. Kram

  Therese Johansson 2015-05-11 14:21:33
  Svara
 • Vilka fina läppstift! Efter fem år som fattig student är jag så sugen på att få unna mig själv saker! Nu äntligen återstår endast en månad(!) kvar av denna långa resa och vad vore då inte mer passande än att vinna dessa fina läppstift från Marc Jacobs? *gubbe med hjärtögon*Den ena färgen skulle kunna pryda mina läppar när jag har framläggning av mitt examensarbete och den andra när jag sedan firar att jag äntligen är nyexaminerad civilingenjör!

  Hoppas du har en härlig måndag!

  Lisa 2015-05-11 12:48:41
  Svara
 • Kul med tävling! Eftersom jag är singel behöver jag ett färgglatt läppstift att kyssa alla grodor med, innan jag hittar min prins!

  Karin 2015-05-11 12:33:26
  Svara
 • Hej Linn! Marilyn Monroe sa ”A smile is the best makeup any girl can wear” vilket saklart ar sant, men tillsammans med ett av dessa lappstiften hoppas jag att mitt leende skulle kunna smitta av sig till nagra fler! Glad Mandag!

  Johanna 2015-05-11 12:33:02
  Svara
 • Hej Linn,

  Skulle vilja ha ett läppstift så att jag kan bli extra fin till ett års-dagen som gift med min man ♥

  Önskar dig en härlig dag!

  Diana 2015-05-11 11:23:05
  Svara
 • Jag har precis lärt mig att använda läppstift – har inte alls varit bekväm i det innan. Det är otroligt vad lite färg på läpparna kan göra för ett trött ansikte. Läppstiften på bilderna ser jättehärliga ut och jag skulle mer än gärna prova dom i sommar 😀 Vad gulligt av dig att tänka på andra och lotta ut dom. Ha en fin dag!

  Nathalie 2015-05-11 10:31:21
  Svara
 • Vem vill inte vinna ett vackert läppstift för att med en glad och välmålad mun kunna bli lite extra glad och kanske genom ett extra vackert leende kunna locka fram ett leende hos en medmänniska. I

  Katarina 2015-05-11 08:20:53
  Svara
 • Hej Linn! Underbara läppstift förtjänar att bäras! Jag skulle rocka dessa läppstift i sommar som den perfekt accessoaren till mina annars helvita outfittar. Hoppas jag vinner dessa så jag kan riktigt stråla i sommar! Kramar

  Jonna 2015-05-11 00:27:29
  Svara
 • Efter en riktig livskris börjar jag äntligen se ljust på tillvaron igen. Jag förlorade en familjemedlem och har varit arbetslös. Nu har jag fått drömjobbet och har en massa roliga saker inplanerade att se fram emot. Jag saknar fortfarande så det gör ont, men nu har jag börjar tillåta mig själv att vara glad igen. Ett nytt kapitel i livet har på påbörjats och nya färger på läpparna skulle ju kunna vara en del i mitt nya kapitel.

  Sandra 2015-05-10 23:35:37
  Svara
 • Åh va fina färger! Jag skulle vilja vinna för att jag vill ge det till min mamma bara för att jag älskar henne så mycket! 🙂

  JosefineT 2015-05-10 23:13:24
  Svara
 • Åh vad kul det skulle vara att vinna! Har de senaste månaderna fått upp ögonen för smink och hur kul det är att experimentera sig fram bland olika produkter. Blev för några år sedan diagnostiserad med atopiska eksem, dvs att min hy är otroligt känslig och framförallt torr. Kunde inte använda smink på några år på grund av min hud men nu är min hy mycket mer i balans och återhämtad, vilket gör att det är så roligt att kunna sminka sig igen! Skulle gärna vilja vinna dessa då färgerna såg otroligt fina ut och för att det är så roligt att äntligen kunna testa lite olika produkter 🙂

  Mejla 2015-05-10 23:12:30
  Svara
 • Hej Linn! Tack för en bra blogg, jag har 16 dagar kvar innan inlämning av min masteruppsats i Global Governance. Det är ett arbete jag lagt ner min själ på, och det ända som håller mig uppe för tillfället är hoppet om att hårt arbete, lönar sig. Jag hoppas så innerligt att mitt hårda arbete kan ta mig dit jag strävar, nämligen UNICEF. En gåva från Marc Jacobs Beauty skulle passa så bra och lagom till vår examensdag den 5 Juni. Eftersom jag skriver min uppsats på engelska, kommer därför här en lite engelsk vers:

  I´m trying to make way
  in order to take away
  I pray, that my work will pay
  I therefore sincerely hope to be awarded a
  110 Role Play

  Allt gott!
  / Cattis

  Catarina 2015-05-10 23:06:08
  Svara
 • Åh vilka fina färger och lyxiga förpackningar! Ett nytt läppstift kan verkligen förgylla en dag och få mig att le stort! Jag är sedan en tid sjukskriven och går på mediciner. Har alltid haft tjockt och fint hår men just nu tappar jag så mkt hår och det ser alldeles livlöst ut även om jag är på väg att må lite lite bättre. När man mår dåligt inuti så blir det inte direkt bättre när det lyser igenom på utsidan. Jag skulle vilja vinna ett av dessa lyxiga stift för att få stråla och känna mig fin! Och för att fokusera på mina fina läppar istället för det som jag inte är lika nöjd med just nu.

  Sandra 2015-05-10 22:26:34
  Svara
 • Fyller år den 19/5 så det hade varit en perfekt födelsedagspresent till mig 🙂
  Vem hade inte blivit extra glad att få öppna ett paket innehållande läppstift från Marc Jacobs? Hade iaf gjort min dag

  Stina 2015-05-10 22:10:08
  Svara
 • Åh så fina de var. Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom jag precis efter en lång tid som singel börjat dejta en fantastisk kille, och vips så kom intresset för att göra mig själv fin tillbaka igen. Jag tänker mig att en osminkad look men med röda läppar, brun hy och ett nykärt sinne skulle göra succé i sommar. Ha en fin vecka Linn! Mvh Elise

  Elise 2015-05-10 21:56:15
  Svara
 • Wohoo! Höggravid och inte främst svullen i ansiktet LÄNGTAR jag till mitt ”normala” jag (och att få fixa mina nu så svullna läppar i sitt vanliga tillstånd) så det här vore ju ypperligt att vinna! 😀

  Emma 2015-05-10 21:53:21 http://myinspiration.se
  Svara
 • Hej! Vardagen rullar på med jobb och skola i 175%. Ibland, fast jag alltid glömmer, behöver jag klappa mig själv på axeln och faktiskt säga att jag är tillräckligt bra. Ett läppstift skulle vara en guldkant för mig i vardagen, och en present till mig själv för att jag duger!

  Amanda 2015-05-10 21:22:59
  Svara
 • Åh vad fina! Skulle bli överlycklig om jag vann. Jag är gravid med mitt tredje barn och mår tyvärr jättedåligt. Jag är i princip sängliggande och kommer vara det till september då bebisen kommer. Att få vinna detta skulle verkligen muntra upp mig!

  Milla 2015-05-10 21:18:16
  Svara
 • Är en tjej som aldrig använt mycket smink men med en stundande magisterexamen i ekonomi ska jag nu ut på arbetsmarknaden och känner att jag behöver piffa till mig själv lite mer. Dessa två hade suttit som handen i handsken!

  Tack för en inspirerande blogg

  Linn 2015-05-10 21:06:04
  Svara
 • Snälla söta rara!
  Jag skulle behöva piffa upp mitt pollensvullna ansikte med något lyxigt och fint 🙂
  Om jag har tur så kanske jag blir lika snygg som dig!

  Sofie 2015-05-10 20:52:11
  Svara
 • Hej Linn!
  Jag har följt dig i flera år och är tacksam för allt du delar med dig av, högt som lågt. Jag förlorade själv min mamma för några år sedan och dina inlägg kring dina egna förluster gjorde att jag kände mig mindre ensam vissa stunder. Tack! Brukar sällan kommentera så passade på nu. Kul med tävling, håller tummarna för att jag vinner 🙂 Jag önskar dig allt gott i livet!
  Mvh Annette

  Annette 2015-05-10 20:45:36
  Svara
 • Hej! Åh vad kul det vore att vinna! Jag arbetar inom vården och använder lite eller inget smink men vill gärna anstränga mig lite mer. Dessa två läppstift vore en bra början och perfekt att ha till nästa helg då jag ska på fest! Kram från Malmö

  My 2015-05-10 20:44:18
  Svara
 • Men jisses vad underbar tävling! Vill vinna det åt mig och min syster. Min syster gifter sig om 2 veckor och det hade varit underbart att få ge henne det rosa läppstiftet till hennes stora dag. Dessutom passar det röda ypperligt till brudtärnana klänning (that is me!)

  Caroline 2015-05-10 20:39:21
  Svara
 • Hej!
  Jag har haft problem med min hy under flera flera år, har nu gått på medicin som gör att jag inte får sola överhuvudtaget. Hyn börjar bli bättre men jag är fortfarande blek som ett spöke. Det skulle vara kul att få sätta lite färg i ansiktet, även om det är på läpparna!

  Emma 2015-05-10 19:52:36
  Svara
 • Jag fyller år om ca 3 veckor och har då planerat en brunch för mina vänner. Skulle vara så roligt att få imponera och lysa lite extra just denna dag 🙂 Och vad passar inte bättre då än att ha ett nytt läppstift på läpparna!?

  Josefin 2015-05-10 19:47:57
  Svara
 • Åh lyx! Bara att öppna väskan och se dessa snyggingar skulle göra min dag varje dag! Det är det lilla som gör det 🙂

  Cajsa 2015-05-10 19:38:17
  Svara
 • Ååå så fina läppstift! Jag ska gå på bal på Skansen i juni i en lång beige/nude-färg med pärlor upp till. Men har inte köpt något fint läppstift ännu! Är säker på att något av dom där läppstiften nog skulle passa finfint :):))

  Rebecka 2015-05-10 19:37:53
  Svara
 • Hej fina Linn! Jag vill vinna för att jag behöver lite färg på läpparna nu i vår! just nu gapar sminknecessären tom på den fronten så dessa två läppstift skulle garanterat sätta en liten guldkant på sminkningen i vår & sommar. <3

  Alexandra 2015-05-10 19:35:12
  Svara
 • Vilka fina läppstift! Jag vill vara med och tävla då mitt liv som student ibland kan kännas rätt oglamoröst. Stressiga dagar där utseendet inte alltid hinner prioriteras. Med ett snyggt läppstift kan dock vilken veckodag som helst både kännas roligare och festligare 🙂

  Cecilia 2015-05-10 19:29:35
  Svara
 • Min motivation: Jag är en snart 60-årig bröstsyster, har aldrig hittat ngn läppstifts- färg, som skulle passa mig. Hoppas att på att få lite stänk av lyx o flärd, från din värld, (trots min ålder, )så följer jag dagligen din blogg. Din mammas öde, berörde mig, och ditt sätt att ta tillvara livet, o leva det med glädje, trots att det ibland är svårt att le, gör mej så glad. Kramizar/ Catarina

  Catarina Groth 2015-05-10 19:23:01
  Svara
 • Hejsan Linn! 😀
  Har följt din blogg nu sedan jag var 14 och jag känner mig fortfarande inspirerad av dig nu när jag är 22, så tack själv! De hade varit jätteroligt att vinna läppstiften, färgerna hade varit underbara att bära till min lillebrors student i sommar. Såklart hade jag tänkt att dela med mig vinsten till min mamma då de hade varit roligt att visa henne uppskattning nu inför morsdag. Kram, Rebecka i Skåne.

  Rebecka 2015-05-10 19:17:55
  Svara
 • Kul med tävling, klart jag är med ☺️ Min bror fyller 30 på lördag, vilket ska firas ordentligt. Vill vara så fin det bara går och känslan med ett lyxigt läppstift är oslagbart!! Kan även passa som en liten present till mamma oxå då vi båda fyller år den 18 maj

  Johanna 2015-05-10 18:55:57
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand