Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ribbstickat

7050219738341_f_7170490_l_nora_skirt copyNär jag var inne på Cubus hemsida häromdagen kunde jag inte låta bli att klicka hem det här setet, som ni vet så älskar jag set och är lite förälskad i både ribbstickat och grått för tillfället. Toppen hittar ni här (klick!) och kjolen här (klick!) – Adlinks. Jag ska matcha det med ett par knähöga stövlar som jag också har beställt på nätet och får hem nästa vecka. Perfection!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Linn!
  För ett tag sedan efterlyste du tips på trädgårdsbloggar där du kunde hitta inspiration, vet inte om du hittat några som du gillar? Annars har jag ganska nyligen startat en, www.arkitektenstradgard.se, där du gärna får titta in! På bloggen tipsar jag även om andra trädgårdsbloggar som jag gillar och man kan också kika på mitt Instagramflöde med massor av bilder från min trädgård. Har följt din trevliga blogg i flera år, tack för alla fina bilder och för att du delar med dig av ditt liv:) Förlorade själv en förälder för 1,5 år sen, och din blogg har känts som ett stort stöd i min sorg många gånger. Kramar från Skåne/ Anna Landskapsarkitekt

  anna 2015-05-09 20:44:01 http://www.arkitektenstradgard.se
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Hej Anna! Tusen tack för ditt tips, jag har redan fastnat för din blogg, verkar hur bra som helst. 😀 Jag beklagar verkligen din sorg och är glad att du har funnit lite stöd i min blogg, det betyder mycket. Ta hand om dig! Kram

   Linn Herbertsson 2015-05-10 21:48:45
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind