Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

magiska dumplings

_MG_5477 copy_MG_5449 copy_MG_5486 copy_MG_5465 copy

Godkväll! Jag är bara hemma snabbt om innan jag ska iväg på ett event och sedan fira en kompis som fyller år med aw. Galna dagar just nu med många roliga event och mycket jobb men jag försöker uppdatera bloggen så mycket jag hinner, hoppas ni är nöjda, hehe! I kväll blev det dumplings till middag (vilket det har blivit väldigt ofta de senaste veckorna), jag hade aldrig ätit dumplings tills för någon månad sedan när jag hittade de här i frysdisken på vår matbutik. Mmmmm, säger jag bara! De är så enkla att laga med lite olja, vatten och ett lock över i stekpannan och det går så fort vilket jag älskar. Jag är ju inget stort fan av att laga mat så det här är den perfekta måltiden för mig när min kille inte lagar mat. Nu måste jag kila för jag är redan lite sen, ha en fin kväll kära ni! Puss & kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Linn! Vilken butik hittar du dem i?

    Emelie 2015-05-10 21:40:18
    Svara
  • Håller med, helt galna dagar nu men det är härligt med massa kul grejer hela tiden. Brukar också käka dumplings eftersom matlagning är inte min favvo aktivitet heller. Testa med tinade frysta edamame bönor med havssalt på till, så gott!

    pilla 2015-05-07 22:02:45 http://runwayp.com
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind