Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

magiska dumplings

_MG_5477 copy_MG_5449 copy_MG_5486 copy_MG_5465 copy

Godkväll! Jag är bara hemma snabbt om innan jag ska iväg på ett event och sedan fira en kompis som fyller år med aw. Galna dagar just nu med många roliga event och mycket jobb men jag försöker uppdatera bloggen så mycket jag hinner, hoppas ni är nöjda, hehe! I kväll blev det dumplings till middag (vilket det har blivit väldigt ofta de senaste veckorna), jag hade aldrig ätit dumplings tills för någon månad sedan när jag hittade de här i frysdisken på vår matbutik. Mmmmm, säger jag bara! De är så enkla att laga med lite olja, vatten och ett lock över i stekpannan och det går så fort vilket jag älskar. Jag är ju inget stort fan av att laga mat så det här är den perfekta måltiden för mig när min kille inte lagar mat. Nu måste jag kila för jag är redan lite sen, ha en fin kväll kära ni! Puss & kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Linn! Vilken butik hittar du dem i?

    Emelie 2015-05-10 21:40:18
    Svara
  • Håller med, helt galna dagar nu men det är härligt med massa kul grejer hela tiden. Brukar också käka dumplings eftersom matlagning är inte min favvo aktivitet heller. Testa med tinade frysta edamame bönor med havssalt på till, så gott!

    pilla 2015-05-07 22:02:45 http://runwayp.com
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand