Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

It girls – sponsrad video


Jag har väntat så länge på It Girls-premiären och här ovan kan ni kika på det första avsnittet som hade premiär i dagarna. Jag känner ju Jossan som är programledare för It-girls och när vi hängde lite under pressveckan för ett tag sedan så berättade hon om programmet och jag tyckte att programidéen lät så bra så jag blev riktigt nyfiken. Det är 12 tjejer som slängs in i ett hus här i Stockholm och tävlar om att få en blogg hos Modette, en resa till New York och att få dokumentera Fashion Week, att bli ansiktet utåt för ett stort skönhetsmärke och mycket annat kul.

Utan att avslöja för mycket av första avsnittet så får de en utmaning i det första programmet som är att ta bilder och uppdatera bloggen med tre inlägg under en dag och för mig som har bloggat i evigheter är det så roligt att se hur tjejerna tänker och jobbar med sina bloggar. Det är nog riktigt kul att se om man inte har så bra koll på bloggare heller för här får man verkligen se hur det ser ut ”bakom kulisserna”! Jag har sett de första två avsnitten som ligger uppe och längtar verkligen tills nästa kommer upp. Jag ser sällan på sådana här serier längre men det här upplägget älskar jag, antagligen för att jag själv är bloggare men det känns lite som ett Top Model fast för bloggare och det är riktigt bra producerat! Kika på klippet och berätta gärna vad ni tycker?

– Sponsrat inlägg –

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Det var inget program för mig men kan tänka mig det blir en succé ändå. Det var en sak jag reagerade på och nästan blev störd över. Det var kommentaren att blogga är hårdare än ett ”vanligt” jobb? Jag som har ett ”vanligt” jobb där jag nästan blivit utbränd och stressat sönder mig har svårt att förstå detta.. Att vara bloggare låter (för mig) som rena paradiset. Jag kan inte hjälpa bli smått provocerad över den kommentaren. Man lägger upp bilder, skriver inlägg om vardagen, tankar, går på events, blir sponsrade etc. Stressen kanske ligger i att man måste vara kreativ? Vet inte? Kan man enbart försörja sig på att blogga? För de stora bloggarna har väl ändå ett ”riktigt” jobb vid sidan av? Så jag tyckte det skulle vara intressant om du någongång kunde skriva ett inlägg om dina tankar kring det. Är bloggare ett yrke? Kan man försörja sig enbart på det? Vad är det som gör det är hårdare än ett vanligt jobb? Vore kul att läsa folks tankar kring detta. Och förklara för mig som kanske har helt fel bild av ”bakom kulisserna” för bloggare :).

    Tina 2015-05-07 07:19:49
    Svara
  • Kul! Jag har sett detta fladdra förbi ett tag nu men aldrig riktigt fattat vad det handlade om. Men det låter ju superkul! Som sagt, som gammal i bloggemet så är det intressant att se hur andra tänker kring bloggandet.

    La Linda / Better Bloggers 2015-05-05 14:01:55 http://www.betterbloggers.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand