Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kärlek, majbrasa och saknad

IMG_4995 copy

Visst är det mäktigt med eld, jag är så glad att jag fick se en majbrasa för första gången på många år!

Jag har haft en helt fantastisk långhelg med massor av kärlek, häng med kompisar, goda middagar, majbrasa, dagsfest, bakning, inredning, en tur ut i Skärgården och så ett bakslag i kväll i form av en halvtimmes okontrollerat gråtande. De där bakslagen kommer allt mer sällan men ibland griper saknade tag i mig och jag kan inte sluta tänka på henne, min älskade mamma. För några år sedan visste jag inte att man kunde sakna någon så att det gör fysiskt ont men de senaste åren har jag fått lära mig det! Godnatt kära ni, vi hörs i morgon och sov gott…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind