Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kärlek, majbrasa och saknad

IMG_4995 copy

Visst är det mäktigt med eld, jag är så glad att jag fick se en majbrasa för första gången på många år!

Jag har haft en helt fantastisk långhelg med massor av kärlek, häng med kompisar, goda middagar, majbrasa, dagsfest, bakning, inredning, en tur ut i Skärgården och så ett bakslag i kväll i form av en halvtimmes okontrollerat gråtande. De där bakslagen kommer allt mer sällan men ibland griper saknade tag i mig och jag kan inte sluta tänka på henne, min älskade mamma. För några år sedan visste jag inte att man kunde sakna någon så att det gör fysiskt ont men de senaste åren har jag fått lära mig det! Godnatt kära ni, vi hörs i morgon och sov gott…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand