Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kärlek, majbrasa och saknad

IMG_4995 copy

Visst är det mäktigt med eld, jag är så glad att jag fick se en majbrasa för första gången på många år!

Jag har haft en helt fantastisk långhelg med massor av kärlek, häng med kompisar, goda middagar, majbrasa, dagsfest, bakning, inredning, en tur ut i Skärgården och så ett bakslag i kväll i form av en halvtimmes okontrollerat gråtande. De där bakslagen kommer allt mer sällan men ibland griper saknade tag i mig och jag kan inte sluta tänka på henne, min älskade mamma. För några år sedan visste jag inte att man kunde sakna någon så att det gör fysiskt ont men de senaste åren har jag fått lära mig det! Godnatt kära ni, vi hörs i morgon och sov gott…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind