Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

valborgsfest

IMG_4971 copyIMG_4970 copy

Jag, Sandra och Malin på Yuc!

Min Valborg hade kunnat sluta riktigt stökigt igår för vi hade så kul på Yuc’s dagsfest i Vasastan. Massa bra folk, grym musik och goda drinkar! Däremot hade vi bokat middag hos min killes föräldrar sedan innan så kvällen avslutades med en jättemysig middag ute på Lidingö, en majbrasa och en massa gott vin.

Jag hade inte kunnat önska mig en bättre Valborg för min dag bjöd verkligen på  lite av allt! Det var så kul att se ett en majbrasa också, det var många år sedan. I kväll ska vi bara ta det lugnt och mysa här hemma, jag ska försöka mig på att laga en nyttig cheesecake och jag hoppas att resultatet blir bra, vi får se men önska mig lycka till, haha! Ha en fin kväll kära ni så hörs vi i morgon, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand