Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

valborgsfest

IMG_4971 copyIMG_4970 copy

Jag, Sandra och Malin på Yuc!

Min Valborg hade kunnat sluta riktigt stökigt igår för vi hade så kul på Yuc’s dagsfest i Vasastan. Massa bra folk, grym musik och goda drinkar! Däremot hade vi bokat middag hos min killes föräldrar sedan innan så kvällen avslutades med en jättemysig middag ute på Lidingö, en majbrasa och en massa gott vin.

Jag hade inte kunnat önska mig en bättre Valborg för min dag bjöd verkligen på  lite av allt! Det var så kul att se ett en majbrasa också, det var många år sedan. I kväll ska vi bara ta det lugnt och mysa här hemma, jag ska försöka mig på att laga en nyttig cheesecake och jag hoppas att resultatet blir bra, vi får se men önska mig lycka till, haha! Ha en fin kväll kära ni så hörs vi i morgon, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind