Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

valborgsbrunch

IMG_4946 copyIMG_4950 copyIMG_4954 copyIMG_4935 copy copyIMG_4961 copyIMG_4956 copy

Hej darlings! Hade ni en fin Valborg igår? Min var helt perfekt, vi började med brunch hemma hos Sandra och hon hade gjort så fint och lagat minipizzor,  american pancakes med blåbär i och vanliga pannkakor som serverades med frukt, bär, glass, nutella, vispgrädde och en massa annat gott. Så mysigt!  Efter några timmar hemma hos Sandra så gick vi vidare till Yuc och deras dagsfest, fler bilder kommer lite senare. Nu sitter vi och har ätit en sen frukost på Saturnus och ska gå en promenad med Charlie innan vi ska åka ner på stan, vi får se om det är något öppet idag. Ha en fin dag så hörs vi lite senare, puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Kan du rekommendera saturnus? Får hundar följa med dit? Jag har en liten hund, bichon havanais, tycker det är svårt att hitta bra restauranger och caféer där hundar får följa med. Har du något tips på var hundar är välkomna?
  Kram/Anna

  Anna 2015-05-01 17:53:21
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja, jag kan definitivt rekommendera Saturnus, man får ha med hund och maten är grym om du frågar mig, och så gott kaffe 😀 Tips på fler hundvänliga ställen kommer i morgon i bloggen så håll utkik. Kram

   Linn Herbertsson 2015-05-03 20:08:48
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind