Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

puss och god kväll

_MG_4576 copy

Hej hjärtan! Nu checkar jag ut och tar kväll, jag har jobbat för fullt hela dagen och jag har fått lite frågor om vad det egentligen är jag gör på Poplin så jag ska förklara det i ett inlägg snart tänkte jag. En sak är säkert i alla fall och det är att mitt jobb är himla roligt! Nu ska jag ge mig ut i regnet och springa ner till Sergerls Torg där jag ska möta upp min tjejkompis och så ska vi gå på bio och se In to the Woods, någon som har sett den? Det ska bli så kul, jag älskar ju Disney-filmer! Ha en fin kväll så hörs vi i morgon! Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Linn!

  Har en fundering där jag tror att du kan hjälpa mig. Jag ska beställa det guldiga skärpet från Moschino och undrar hur du gjort med storlek på ditt? Jag ser att du ofta använder ditt runt midjan men hade även velat använda det vanligt också. Blir inte klok på vilken storlek jag ska klicka i. Jag har nog ungefär samma kroppsstorlek som dig.

  Kramar!

  Kajsa 2015-04-29 23:28:54
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Åh, jag har fått den frågan förr men siffrorna i mitt skärpsyns knappt, jag köpte det vintage av en tjej men nu mätte jag det och hoppas det kan hjälpa dig. Hela skärpet är 82 cm och jag brukar knäppa det på70-75 cm i midjan beroende på vad jag har under 😀 Hoppas det var till hjälp. kram!

   Linn Herbertsson 2015-04-30 07:47:39
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind