Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mitt lilla paradis

Untitled-1Untitled-2Untitled-3Untitled-4Untitled-9Untitled-5Untitled-7Untitled-22Untitled-8

Alltså åh, det har kliat i mina fingrar den här våren efter att få åka till mammas stuga och börja förbereda inför säsongen. Nu är jag äntligen här, vi har druckit kaffe, ätit lite frukost och ska börja vårstäda, rensa rabatter och plantera växter. Pappa och jag byggde ju en hel terrassodling förra året som nu ska fyllas med jord och planteras växter i. Jag ska se om jag kan ta lite bilder av den när den ser lite snyggare ut men om ni har tips på vad jag ska plantera för växter och odla för grönsaker så lämna gärna en kommentar, det är alltid kul med lite inspiration när det kommer till trädgård. Någon som kanske känner till någon bra trädgårdsblogg också? Vi hörs lite senare babes, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vilken mysig oas=)

  Hedvig 2015-04-25 17:03:25 http://hedvigs.se
  Svara
 • Vad fint där är! Har en kolonistuga i sibbarp, där min syster odlar tomat, gurka, potatis, lök etc. Jag tycker dock det är perfekt att odla sin egen sallad!!! Så får man en extra smak av kärlek när man äter den också:)

  Olivetti 2015-04-25 14:25:50
  Svara
 • Verkligen idylliskt, Linn. Så fantastiskt att du har ett ställe som du starkt förknippar med din mamma. Tror att det är viktigt för själen. 🙂 Kram

  Lisa 2015-04-24 20:01:28
  Svara
 • Ingen ren trädgårdsblogg, men min syster inspirerar med allt från odlingar till sminkningar och annan kreativ inspo! Kika in henne på sofiamilk.se 🙂

  Kramar

  Erica 2015-04-23 22:58:10
  Svara
 • Åh vad fint och mysigt du har gjort det! Du är så kreativt begåvad, tack för daglig inspo gällande allt; inredning, mode, skönhet, träning!! Ska börja inreda min utomhus balkong i dagarna, har du något tips tar jag mer än gärna emot!
  Massa soliga kramar!

  Erika 2015-04-23 14:06:40
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Vad roligt 🙂 Petra och Sanna, mina kollegor på Metro Mode gjorde precis om en balkong för tidningen och de satte bl.a. upp en gardin, se här: http://petra.metromode.se/2015/04/12/balkong-inspiration/ Tycker det ser så mysigt ut så det är ett litet tips. Och ett annat tips om du inte redan har är att lägga trätrall som man köper färdigt i fyrkanter eller någon fin matta. Jag tycker också det är superfint med vägg-växthus om du gillar att odla, hur fint är inte det här? https://kvadratsmart.wordpress.com/2011/05/01/vaxthus-for-balkongen/ Lycka till 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2015-04-24 07:32:37
   Svara
 • Hej fina Linn. Helt underbara bilder. På tal om nåt helt annat, vet du vart man kan köpa valentino skor i Sthlm? Kram o tack för din underbara blogg

  Saba 2015-04-23 10:10:19
  Svara
  • Svar på Sabas kommentar.

   Hej Saba! Det enda stället jag vet som har haft dem är Nathalie Schuterman men min kille tänkte köpa dem till mig i födelsedagspresent men då hade de bara beiga och i väldigt få storlekar så jag kan inte lova att de har. Annars finns de ju på nätet lite var stans, kika in mitt inlägg som kommer upp i bloggen nu så hittar du lite mer info och inköpsställen =) Tack för din kommentar. Kram

   Linn Herbertsson 2015-04-24 08:29:35
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand