Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

favorit i repris

IMG_2805 copyIMG_2804 copy

Hej babes! Jag har tränat Xtremefit nu i morse och det är jobbigare än någonsin med min allergi men jag kämpar på. Nu har jag jobbat en stund och ska gå en långpromenad med Charlie, till terapeuten och sedan blir det lite mer jobb innan jag ska packa mina väskor och åka till Skåne över helgen. Det ska bli så mysigt! Idag har jag på mig mitt favorit-set från Zara, det känns som att ha en varm pyjamas på sig men med ett par högklackat blir det ändå uppklätt och fint. Nu måste jag kila men vi hörs efter lunch igen! Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Verkligen härlig blogg. En lagom dos av mode, skönhet, inspiration, träning och såklart glädje! Undrar om du har något tips på vart jag kan hitta den perfekta svarta vårjackan som passar till allt? tips på webbadresser så man kan surfa runt lite? Kram!

  Josefine 2015-04-22 20:47:33
  Svara
 • Du är alltid så fin! Skulle inte du kunna dela med dig av några shoppingtips, butiker, i Stockholm? Är i stort behov av att uppdatera vårgarderoben. Gärna inte för dyrt heller ;).

  Har läst din blogg i flera år förresten, men är rätt dålig på att kommentera. Tänkte bara säga, keep up the good work! Älskar lilla Charlie, påminner så mycket om min egen chihuahua. De är verkligen helt fantastiska små personligheter!

  Kram!

  Linnea 2015-04-22 12:37:32
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Åh. Då skulle jag besöka Monroe i sturegallerian, de har mycket fint somrigt och till helt ok priser, lite dyrare vissa klänningar iof. Kika även på aplace och &other stories som har massa fint just nu

   Linn Herbertsson 2015-04-22 19:18:04
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand