Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

torsdagssysslor

_MG_7496 copy

Hej på er! Jag har haft fullt upp nu under förmiddagen, jag började morgonen med ett Xtremefit-pass i Humlegården (det var tufft med träningsvärken från gårdagen kan jag meddela), sedan har jag jobbat, fixat naglarna och nu ska jag iväg på en grej innan jag ska äta lunch med Johan och i eftermiddag blir det fullt upp med jobb innan vi ska iväg och kolla på lantstället ute på Ingarö som jag berättade om. Jag vet inte om just det här kommer bli vårt men vi tycker mycket om det, budgivningen är redan i full gång men vi väntar på lånelöfte från banken så vi får se hur det går. Så spännande och kul i alla fall! Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand