Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

torsdagssysslor

_MG_7496 copy

Hej på er! Jag har haft fullt upp nu under förmiddagen, jag började morgonen med ett Xtremefit-pass i Humlegården (det var tufft med träningsvärken från gårdagen kan jag meddela), sedan har jag jobbat, fixat naglarna och nu ska jag iväg på en grej innan jag ska äta lunch med Johan och i eftermiddag blir det fullt upp med jobb innan vi ska iväg och kolla på lantstället ute på Ingarö som jag berättade om. Jag vet inte om just det här kommer bli vårt men vi tycker mycket om det, budgivningen är redan i full gång men vi väntar på lånelöfte från banken så vi får se hur det går. Så spännande och kul i alla fall! Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind