Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#fuckcancer

HMC1

En liten instickare här bara, min tjejkompis Jennifer är med och anordnar tävlingen Hopp mot cancer till förmån för Ung Cancer. Ni vet hur engagerad jag är i kampen mot cancer och tycker det här är ett så bra initiativ. Jag tycker dessutom att alla borde följa @ungcancer på Instagram. De brukar ha Instagram-takeovers där deras medlemmar (både sjuka, de som blivit friskförklarade och anhöriga) får berätta om sin kamp mot cancer. Jag gillar kanske inte att bli påmind om hur hemskt cancer är men jag vill absolut inte glömma bort det heller. Det finns så många där ute som kämpar och som inspirerar mig och fortsätter få mig att inte ta livet och att vara frisk för givet, det är så viktigt om ni frågar mig!

CSRK samlade in hela 800 000 kronor till Ung Cancers verksamhet förra året och satsar ännu högre i år. Här (klick!) kan ni läsa mer antingen vill kolla på de olika deltävlingarna och finalen eller om ni är intresserade av att vara med som sponsor. Själv är jag livrädd för hästar, eller jag red när jag var liten och inte förstod bättre men nu har jag utvecklad någon sorts hästrädsla, de är ju så stora de där djuren! Men jag ska definitivt åka och kolla på finalen i oktober och förhoppningsvis kan jag kanske bota min hästrädsla lite.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • så himla bra initiativ! Vi har en liten insamling till barncancerfonden just nu, flikar in en länk ifall någon skulle vilja vara med och skänka en slant.

    http://www.barncancerfonden.se/1309378789

    Nina 2015-04-16 16:27:46 http://najna.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt