Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling #micellarfaces

_MG_7471 copy

Första gången jag hörde om micellär-vatten var på en bloggresa till London förra året och jag har velat testa det sedan dess. Nu har jag fått chansen att i samarbete med Garnier testa deras Micellar Cleansing Water under ett par veckor och det ska bli kul att se hur det fungerar för mig. Jag har blandhy som gärna blir oljig och jag har hört från vänner som använder micellär-vatten att de har fått mycket bättre och balanserad hy efter användning så det ska bli riktigt spännande.  Micellar Cleansing innehåller micellärer med en svag magneteffekt som ska dra åt sig smuts och orenheter och man ska alltså använda det som ett rengöringsvatten och det är väldigt skonsamt mot huden.

I samband med detta tänkte jag även utlysa en liten tävling där ni läsare kan vinna ett riktigt fint rengöring- och skönhetskit från Garnier, för att delta ska ni bara hashtagga en bild på Instagram med något som ger er vårkänslor. Ni använder hashtagen #micellarfaces och vinnaren väljs ut i början av nästa vecka. Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Produkten kostar bara 60 kr på kicks, tror jag köper och provar, är skeptisk till att det verkligen fungerar men kan vara kul att prova på trenden.

  Mimmi 2015-04-15 11:04:26
  Svara
 • Vad kul att det dyker upp en micellärprodukt på svenska marknaden, då kanske man slipper släpa med sig Bioderma-produkter från Frankrike eller Spanien i fortsättningen 🙂
  Har du provat Biodermas variant? I sådana fall hade det varit intressant med en jämförelse.

  Anna 2015-04-14 19:59:10
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Nej jag har inte testat den men skulle vara kul att göra det sen så jag kan jämföra 🙂

   Linn Herbertsson 2015-04-15 10:45:59
   Svara
 • Wow, micellär-vatten! Man kan verkligen inte tro att du har en universitetsexamen när man läser sådant här trams! Jag förstår att du får betalt för att skriva detta, men ändå. Har du någon annan källa till detta påstående än att de säger det i reklamen?

  Anna 2015-04-14 19:03:27
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Och du kan läsa mer om micellärt vatten här hos Kicki som höll i seminariet jag var på: http://www.daisybeauty.com/web/kicki/blogg/-/blogs/ur-recensionsbanken:-vichy-normaderm-micellar-solution?_33_redirect=%2Fweb%2Fkicki%2Fblogg%3Fp_p_id%3D33%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D2%26_33_struts_action%3D%252Fblogs%252Fsearch%26_33_redirect%3D%252Fweb%252Fkicki%26_33_groupId%3D13344%26_33_keywords%3Dmicell%25C3%25A4r

   Linn Herbertsson 2015-04-14 19:25:27
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja min universitetsutbildning hade ju ingeting att göra med skönhetsprodukter i alla fall men jag har läst om micellär-vatten på nätet och varit med i ett seminarium på ett skönhetsevent där produkten diskuterades. Ingenting av det jag skrev är tagit från Garniers reklam utan från olika källor på google men jag är absolut ingen expert på området. Däremot tycker jag det ska bli kul att testa produkten. 🙂 Ha en fin kväll!

   Linn Herbertsson 2015-04-14 19:18:48
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand