Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kaffepaus

_MG_3836 copy2

Hej finisar! Ledsen att jag inte har hunnit säga hej än idag men jag tog lite sovmorgon idag eftersom jag var ute på middag igår och när jag vaknade hade jag ännu mer ont i halsen så nu har jag varit hos doktorn. Ingen halsfluss men det blir nog inget lopp för mig i morgon som jag mår. Nu har jag precis tagit en kopp kaffe och försöker piggna till lite så jag kan beta av lite mail. I kväll blir det superlugnt med mys här hemma, vad ska ni hitta på? Jag hoppas ni får en fin fredag i alla fall, jag kikar nog in lite senare igen och säger hej när jag har vilat lite. Puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind