Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

kaffepaus

_MG_3836 copy2

Hej finisar! Ledsen att jag inte har hunnit säga hej än idag men jag tog lite sovmorgon idag eftersom jag var ute på middag igår och när jag vaknade hade jag ännu mer ont i halsen så nu har jag varit hos doktorn. Ingen halsfluss men det blir nog inget lopp för mig i morgon som jag mår. Nu har jag precis tagit en kopp kaffe och försöker piggna till lite så jag kan beta av lite mail. I kväll blir det superlugnt med mys här hemma, vad ska ni hitta på? Jag hoppas ni får en fin fredag i alla fall, jag kikar nog in lite senare igen och säger hej när jag har vilat lite. Puss och kram!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand