Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

valentino rockstuds

_MG_7269 copy

Igår var första gången jag använde mina nya Valentino Rockstuds här hemma i Sverige. Lite för kallt fortfarande skulle man kunna tycka och det kan ju vara därför jag vaknade upp med ont i halsen och har haft feber idag, haha. Jag var ju sjuk för inte så längesen och har inte tid att bli sjuk just nu, på lördag ska jag ju springa Adidas-loppet och har tränat jättemycket inför det så håll tummarna för att det här går över fort.

Tillbaka till skorna, Rebecca hade också ett par rockstuds på sig igår och vi konstaterade hur sköna de är. Jag ville ju ha dem oavsett eftersom jag tycker att de är så snygga och jag var lite rädd för att de skulle vara riktigt obekväma men icke sa nicke. De är de skönaste högklackade skorna jag har haft och kanske beror det på remmarna, inte vet jag. De kostade 1000-lappen mer i Dubai men de har inte de svarta här hemma i Sverige och eftersom jag inte var säker på min storlek så kändes det bästa att köpa dem i butik. Annars säljer My Theresa många versioner av Valentinos skor. Jag älskar dem och hade gärna haft ett par i varje färg, haha!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn!

  Tänkte fråga lite om Dubai, vilken tid på dagen tycker du man bör besöka Burj Khalifa? Borde man hålla sig på hotellet och sola på dagen och ta det som en utflykt vid 17 tiden i samband med shopping i Dubai Mall kanske?

  Tacksam för tips hur du skulle göra, har bara 3 dagar på plats och vill ju sola maximalt såklart men vill ändå hinna besöka Burj Khalifa, Shopping samt en morgon Safari tur som fanns 8.30 – 12.30 🙂

  Kram

  Philippa 2015-04-28 10:26:33
  Svara
  • Svar på Philippas kommentar.

   Hej där!
   Åh vad härligt med Dubai 🙂 Jag hade tagit Burj Kalifa så tidigt på morgonen som möjligt för då är det minst folk. Och googla var du kan köpa biljetter i förväg för de flesta dagarna är helt fullbokade och det är alltså ingen idé att åka dit och chansa. Jag tycker definitivt att man ska åka upp en gång och se den fantastiska utsikten. Kram och ha en underbar resa. Kram

   Linn Herbertsson 2015-04-28 11:19:24
   Svara
 • Hej, hur är de i storleken då Linn? Tog du din vanliga storlek eller gick du upp/ned i strl?

  Linda 2015-04-14 20:44:11
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Jag tog 39, jag skulle säga att de är lite små i storleken men inte mycket. 🙂 Jag brukar ha 38.5

   Linn Herbertsson 2015-04-15 10:45:36
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand