Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

got to get into vacation mode

Morning babes! Jag sitter och äter frukost och snart ska vi iväg och träna. Samtidigt har jag svarat på mail och snart är alla flaggade mail i inkorgen besvarade. Ibland känns det som att man utkämpar ett krig mot tiden för nu när jag väl har svarat på alla mail så kommer det trilla in en massa svar under dagen som sedan ska svaras på igen. Förr klarade jag knappt av att gå och lägga mig på kvällarna utan att alla mail var besvarade men det har jag blivit bättre på nu. Jag har ju en väldigt positiv inställning till mitt jobb och det enda jag brukar säga är negativt med att blogga är den översvämmade mail-inkorgen och jag vet att många med andra arbeten där ute lider av samma problem. Samtidigt så är det ju så mycket roliga mail jag får med samarbeten, inbjudningar osv. så nu försöker jag få in en timme per förmiddag och per eftermiddag där hemma då jag kollar mailen och däremellan ska jag försöka låta bli så att min hjärna får vila och så att jag hinner med mer annat jobb. Det saknas ju lite normer idag, både på arbetsplatser och i hemmet, för när man ska och inte ska vara nåbar per mail eller mobiltelefon. Normen är snarare att man alltid ska vara tillgänglig och för mig som bloggar och inte har haft en ”riktig” semester på över fem år så sitter det djupt rotat att alltid vara tillgänglig! Så igår märkte min kille att jag verkligen blev stressad över min mail vid frukosten och då frågade han mig om jag inte kunde ställa in ett autosvar. Jag vet inte ens hur man gör det för jag brukar alltid tänka att de mailen jag inte svarar på nu under semestern måste jag ju ta tag i när jag kommer hem så då är det bättre att göra det direkt istället. Men nu märkte jag själv hur det påverkade mig negativt och det ska inte få gå ut över min semester. Snart tar ju även ni där hemma ledigt och firar påsk så nu har jag för första gången i mitt liv ställt in autosvar på min mail och det känns fantastiskt haha. Jag hoppas att ni gör likadant om ni är lediga i veckan, kopplar bort alla måsten och bara njuter av den härliga påsken! Om ni har några andra bra tips mot mail/mobilstress så får ni gärna dela med er, det verkar som att det är många som lider av den här ofrånkomliga stressen idag, eller har jag fel?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand