Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sneak peek, my doll

Godmorgon darlings! Eventet igår var så kul och bilder kommer snart. Jag skulle ju på Finest Awards vid nio när vi var klara på Dinsko men jag var så trött så jag gick faktiskt hem. Vi har ju ett event på Kungens Kurva Shoppingcenter i kväll så jag ville vara utvilad idag. Det blir mycket jobb under dagen och lite förberedelser inför resan till Dubai, vi åker ju på söndag. Helt galet! Men jag hoppas att vi ses ute i Kungens Kurva ikväll, jag Petra, Philip och Sanna kommer stå på scen, snacka en massa mode och inredning och så blir det shopping och annat roligt. Här är lite bilder på dockan som jag stylade förra veckan när vi var där och förberedde. Puss & kram!

_MG_4252 copy_MG_4242_MG_4250 copyIMG_4310 copy_MG_4254 copy_MG_4279 copy

Haha, jag älskar solbrillorna från Lindex – Stressed but well dressed

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind