Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

eiffel tower

_MG_7297 copy

Jag älskar mitt nya halsband från Timi

Åh hej vilket tråkigt väder det är idag, det faller snöblandat regn från himlen här i Stockholm och jag kom knappt upp ur sängen i morse! Jag är så trött men jag antar att min kropp återhämtar sig efter helgens träning. Om en liten stund ska jag kila iväg och fixa mina fransar, jag brukar göra det ibland inför resor när man ska sola och bada mycket. Då är det så skönt att slippa tänka på smink och ändå känna sig fräsch. Ni ska få se resultatet lite senare! Kram så länge!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Himla fint var det 😀

  Sofia 2015-03-24 07:11:14 http://byfia.com
  Svara
 • Hej Linn!
  Om jag förstår det rätt så gör du inte fransarna regelbundet. Jag är sugen på att prova innan jag ska på solresa men undrar hur det ser ut när fransarna börjar lossna och man inte fyller på med nya regelbundet?

  Ida 2015-03-23 12:22:16
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej där! Tack för din kommentar, lägger upp ett inlägg i veckan med bilder och svar på din fråga och lite andra frågor jag fått angående fransförlängning

   Linn Herbertsson 2015-03-25 12:50:58
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind