Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tb Mallorca

Jag har fått lite frågor om Mallis och det enda som är säkert om ni åker dit är att ni inte får missa Cala des Moro(på bilderna nedan), det är som paradiset på jorden. Jag skrev ju en Palma-guide här(klick!) och jag ser så mycket fram emot vår resa dit i augusti. Nu har vi fått bekräftelse på att huset är bokat och det ska bli så kul att få utforska ön ännu mer och då ska jag skriva en ny Mallorca guide till er. Och huset är en riktig drömkåk, bilder kommer!

IMG_0071 copyIMG_0113 copyIMG_9980 copyIMG_9977 copyUntitled-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Guuud vilka härliga bilder! Tänk om man kunde byta ut regnet utanför fönstret bara sådär. 🙂 Men du, skulle inte du kunna skriva om väskan som du har till Charlie? Min vavva är inte sådär överdrivet intresserad av att sitta i en väska eller transportbur (han är 10 år och lite svårt att vänja honom vid det först nu kanske :)), men jag tänker att det är det absolut smidigaste sättet när man vill ha med hunden in i affärer och på caféer där hundar får följa? Han får oftast gå själv men när vi är inne på varuhuset och det är mycket folk så bär jag alltid på honom och då skulle kanske en väska funka bättre. 🙂

  Cilla 2015-03-20 17:34:58
  Svara
  • Svar på Cillas kommentar.

   Hej där! Det är en väska som ser ut så här: http://www.hundteknik.se/vaskor/moderna/hundvaska-brun-rutig.html

   Charlie älskar den och känner sig så trygg. Men jag antar att det är en vanesak, hon har sådana sen hon var liten och ligger hellre i den än på en filt när vi är på t.ex. en uteservering. Testa en sån väska och börja försiktigt, hoppas det lyckas 🙂 Jag brukar också ha Charlie i väskan när det är för mycket folk. Kram

   Linn Herbertsson 2015-03-25 12:56:19
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind