Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

breakfast with honey

Hej hjärtan! Tack för alla peppande kommentarer i inlägget här under, det betyder jättemycket och jag blir alldeles varm i kroppen när ni ger mig så mycket kärlek och stöd. Mamma älskade min blogg och ännu mer era kommentarer. Ibland brukade hon ringa mig och prata om en kommentar som jag inte ens hade hunnit läsa än, hon hade stenkoll helt enkelt, haha. Så jag vet att det hade betytt så mycket för henne också, under det året hon var sjuk innan hon gick bort brukade hon alltid berätta för mig hur glad hon var för att jag hade min blogg och mina läsares stöd i allt vi gick genom. Så tack för det!

Jag har haft en jättelugn morgon, jag planerade in det redan i början av veckan för ibland efter en känslosam dag som t.ex. hennes födelsedag så går luften helt enkelt ur mig och jag blir alldeles orkeslös. Men idag mår jag faktiskt väldigt bra, jag var ute med lite kompisar igår, åt sushi på East, skrattade, dansade och hade så kul så jag vaknade med ett leende på läpparna i morse. Jag har precis ätit en god frukost och snart ska jag iväg på lunch hos Lindex och två möten efter det men sen tänkte jag ta helg. Ha en fin fredag så hörs vi lite senare, puss & kram!

_MG_3826 copy_MG_3820 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vad skönt att du vaknade med ett leende på läpparna efter en så tung dag! kramis

  Emma 2015-03-23 22:54:57
  Svara
 • Hej Fina!
  Missförstå mig inte och det är inte någon pekpinne.
  Du skriver att du vill äta rent och jag reagerar att du äter blåbär och jordgubbar.
  De är besprutade och innehåller massa gift men det kanske du vet redan.
  Jag köper ekologiska bär från Polarica och Änglamark de är djupfrysta.
  Ha en fin dag
  Kram

  Deniz 2015-03-21 13:05:07
  Svara
  • Svar på Denizs kommentar.

   Ingen fara, jag köper alltid ekologiska blåbär och hallon. Just de här jordgubbarna är inte ekologiska men så fort det finns så köper jag det. 😉 Kram

   Linn Herbertsson 2015-03-21 18:30:03
   Svara
 • Hej Linn (och ni andra som läser). Jag fick för ett tag reda på att min mamma har bröstcancer, och nu för någon vecka sedan att den har spritt sig till lymfkörtlarna. Jag är såklart i chock men vet inte hur jag ska bete mg för hon och pappa beter sig som att det inte är någon biggie, som en förkylning. Mamma verkar mer irriterad över att hon behöver stanna hemma från landet för att få strålning än det faktum att hon har cancer. HUR beter man sig i en sådan här situation? Jag förstår att hon inte blir friskare av att jag är ledsen, men det känns också jättekonstigt att alla låtsas som det regnar.

  Emma 2015-03-20 12:49:31
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! tack för din kommentar. Jag är precis som du och tycker verkligen att man ska vädra och prata om det. Hade jag varit du hade jag gått till vårdcentralen och bett om remiss till terapeut. Det kommer hjälpa dig och då kanske dina föräldrar förstår att du verkligen har ett behov av att prata om det och din terapeut kan säkert hjälpa dig med hur du ska ta upp det med dina föräldrar. All styrka och kärlek till dig, lycka till

   Linn Herbertsson 2015-03-25 12:57:55
   Svara
 • Idag var första gången jag trillade in på din blogg efter att ha upptäckt dig på instagram via Petra för några dagar sen. Så är det första man gör att mötas av inlägget under om din mamma. Herregud va stark du är och va otroligt fint det var skrivet! Tårarna rann ner för kinderna när jag hade läst klart och jag hade lust att ringa min egna mamma direkt för att berätta hur mycket jag älskar henne. Sen skrollade jag vidare och upptäcker att du har en hejdundrande fantastiskt bra blogg. Superläckra bilder och verkar leva ett fantastiskt liv. Att jag fick börja här på din blogg med att läsa något så strakt gjorde dig direkt till en äkta människa vars blogg jag vet att jag kommer fortsätta följa. Annars kan man lätt tröttna på dom som bara lägger upp fina bilder, det känns lite omänskligt. Nä, här blir jag kvar för att stanna! Du verkar vara en underbar tjej som kan le så brett trots det fruktansvärda du har gått igenom, det här är ren och ärlig livsinspiration. Stora kramar på dig Linn, hoppas du får en helt underbar helg!

  Elin Sjöberg 2015-03-20 11:25:47 http://nouw.com/elinmargareta
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind