Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

middag i Cadierbaren

Jag har legat kvar i sängen tills nu och jobbat och fixat lite bilder. Jag hade en av de bästa onsdagskvällarna på länge igår då jag, Michaela, Joanna, PetraSusanne och Niklas var inbjudna till CadierbarenGrand Hotel där vi fick lära oss att blanda goda drinkar. Det var inga lätta drinkar, den lättaste var väl Cosmopolitan men de andra innehöll säkert 10 ingredienser och det var så mycket att tänka på, haha, men det var också sjukt kul. Jag har ingen erfarenhet av att stå bakom baren, däremot är jag ganska bra på att stå framför den så det kändes väldigt ovant men det var roligt att se hur allt såg ut och gick till. Jag blandade en Grand Old Lady som också var min favorit med punsch, vodka, äggvita, vispgrädde, rosextrakt, citron, soda och sockerlag och som också var den godaste drinken om ni frågar mig, den smakade verkligen rosor.

Efter vår lilla drinktävling åt vi middag och till förrätt tog jag anka med mango (så god!) och till varmrätt en jättefräsch vietnamesisk oxfilé-sallads-wrap, riktigt bra mat! Jag har ätit brunch på Grand Hotell flera gånger men aldrig middag så det var kul att testa, maten är så bra men högst poäng får de ändå för atmosfären, det är så vackra, gamla lokaler, fin inredning och riktigt mysigt att sitta och äta i sofforna på Cardierbaren. Jag ska bli bättre på att gå dit, det är ett fantastiskt ställe att starta en kväll där med lite drinkar och skönt häng innan man går ut.

michaela fornijoanna fingalcadierbaren matmichaela fornicadierbaren grand hotelcadierbaren grand hotelPetra Tungårdencadierbaren grand hotelrestauranger stockholmcadierbarenPetra TungårdenPetra Tungårdencadierbaren grand hotelmichaela forni

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh nice! 🙂 Jag måste bara få veta vilken kamera du använt till dessa grymma bilder? Så himla fina.

  Lovisa 2015-03-20 10:45:31
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej 🙂 Jag har använder en Canon Eos 70D med ett fast 24mm objektiv med bländare 1.4 Kul att du gillar bilderna. Kram

   Linn Herbertsson 2015-03-25 13:01:21
   Svara
 • Hej Linn!
  Tänkte höra med dig vart du & din pojkvän bodde när ni var i Mallorca?
  Funderar på att åka dit i sommar med min pojkvän men undrar vart man ska
  bo! Samt om du har några bra tips!

  Kramar 🙂

  Hanni 2015-03-19 11:40:36
  Svara
  • Svar på Hannis kommentar.

   Jag har inte varit där med min pojkvän, bara med en tjejkompis och då hyrde vi lägenhet. Det finns jättemånga bra på airbnb.com och säkerheten där är hög så man inte blir lurad. Jag har tyvärr inte koll på några bra hotell. Jag var där på en jobbresa förra året men det hotellet skulle jag inte rekommendera. Vill ni ha storstad så ska ni definitivt bo i Palma. Vill ni ha solsemester så skulle jag säga Soller eller Deia som är de finaste ställena på Mallorca. Om ni kan så hyr en bil, ön är ganska liten och det finns helt fantastiska utflyktsmål. Missa inte stranden (viken) Calo des Moro! Här kan du läsa alla inlägg jag skrivit om Mallorca 😀 Kram http://linnherbertsson.metromode.se/search/mallorca/

   Linn Herbertsson 2015-03-19 15:19:44
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind