Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

length

hair extensionshair extensions

Jag var hos min älskade Malin igår på Hårbutik och bytte ut mina extensions, så härligt att fräscha upp håret lite. Hon är så grym på att välja rätt färger så att det ser riktigt naturligt ut, jag älskar det! Jag funderar på att fixa min utväxt nästa vecka men tycker det kan vara rätt fint också att vara lite mörkare i botten, vad tycker ni?

Jag brukar få frågor om min hårfärg men som ni ser ganska tydligt på första bilden så har jag lite röda toner i mitt hår och jag tror det är därför det blir gyllene när jag ljusar upp det. Av egen erfarenhet vet jag att många frisörer har svårt att få till just en sådan färg (det blir ofta alldeles för kallt och ljust) men riktigt duktiga frisörer klarar det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så snyggt 😀

  Sofia 2015-03-18 18:30:30 http://byfia.com
  Svara
 • Fint, älskar den färgen! Tycker det är synd att du inte
  bloggar lika mycket längre, har följt dig i så himla många år men känns som att det knappt
  är lönt längre.. Förstår att man hamnar i bloggdipp men brukade verkligen älska dina outfit inlägg,
  tips och bilder från din vardag. Nu är det mest små ”hej ska göra detta, hörs imorgon”..
  Hoppas du hittar inspirationen igen snart 🙂 Kram

  anna 2015-03-18 16:55:14
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Hej Anna!
   Tack för din kommentar, jag gillar när ni säger vad ni tycker även om det är kritik 🙂 Jag förstår precis vad du menar och det är mest för att min vardag har varit full av jobb den senaste tiden. Nu har det blivit lite lugnare och jag hoppas att du kommer tycka att bloggen blir bättre igen. Min inspiration är det inget fel på (än i alla fall, hehe) jag har nästan för mycket saker jag vill skriva om men som jag inte hinner med. Massa kramar

   Linn Herbertsson 2015-03-19 15:26:24
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind