Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

easter holiday trip

Hej babes! Hoppas att ni har en fin fredag och att ni är taggade inför helgen. Det ska bli så härligt med helg om ni frågar mig och jag är så glad för igår bokade vi en resa till Dubai över påsk. Jag var ju nyligen där på en bloggresa och jag har velat åka tillbaka ända sedan dess. Vi hade ju bara tre dagar där då och vårt schema var så otroligt intensivt så det blev inget sola och bada och det kommer jag ta igen ordentligt i påsk vill jag lova. Jag håller på och bokar hotell just nu och förhoppningsvis kommer vi bo på ett hotell som jag föll pladask för när vi var där nu men det är ganska fullbokat under påsken så håll tummarna.

_MG_9643_MG_9656 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Låter sjukt härligt, jag åker till London över påsk vilket inte precis blir sol och bad men det blir förhoppningsvis ganska härligt vårväder om en jämför med Sveriges väder 🙂

    Paula 2015-02-27 14:07:57 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind