Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min hudvård

Nu har jag använt REN Skincare-produkter i snart två månader (läs första inlägget här) och jag bytte hudvård främst för att jag ville få bukt med min glansiga hy. Istället för att använda matte-produkter som jag gjorde tidigare så använder jag nu en ansiktsolja på kvällen för många menar att produktionen av talg (som ger glansig hy) ökar om man torkar ut huden med matte-krämer och istället ska man använda olja. Och hör och häpna, det har verkligen fungerat! På morgonen rengör jag aldrig utan då smörjer jag bara in mig med min ansiktskräm och ögonkräm och på kvällen rengör jag, tar ögonkräm och sedan tar jag serum i ansiktet, nattkräm och sist oljan. Min hy är nästan aldrig glansig längre och när den blir det i perioder är det ytterst lite jämfört med innan så jag kommer fortsätta med min ansiktsvård från REN.

Och just nu har Eleven.se som har ett brett sortiment av hudvårdsprodukter 20% rabatt på all hudvård (klick!) fram till den 28/2. Under bilden har ni direktlänkar till de produkterna som jag använder som finns inne.

ren skincare utvärdering

1. Rengöring Rosa Centifolia Cleansing Gel  2. Dagkräm Vita Mineral Daily Suppelment 3. Serum Evercalm Anti-Redness 4. Ansiktsolja Omega 3 Optimum Skin Oil 5. Nattkräm V-Cense Revitalising 6. Ögonkräm Firm and Lift (adlinks)Untitled-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind