Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

banana pancakes

En liten favorit just nu är helt klart bananpannkakor. Jag kan säga att det är tack vare det här receptet jag har lyckats riktigt bra med att hålla mig borta från socker den här veckan. Det blev en Fanta igår och så har jag ätit någon chokladbitar men utöver det har jag haft en riktigt hälsosam vecka. Jag är sjukt stolt över mig själv och allt handlar om självdisciplin nu i början märker jag, och det är så skönt att jag äntligen har bestämt mig för att ta tag i mitt sockerberoende på riktigt. När sötsuget har varit som värst har jag gjort banan-pannkakor och det går på ett par minuter. Receptet hittar ni under bilderna.

_MG_3218 copy

_MG_3180 copy

_MG_3207 copy

Recept: Mixa två ägg och en banan med stavmixer (det går med en gaffel också), stek i smör eller kokosolja, servera med hallon, blåbär och vispgrädde!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fast jag har svårt att tro att beroendet försvinner om man ”matar” det med annat som är sött, även om det inte är vitt socker.
  Kanske att tex godisberoendet försvinner, men inte sockerberoendet.. jag tror på att sluta helt, när suget kommer får man ta till andra tankar. Kanske läsa på om vad man kan ha för näringsbrister om man blir sugen på ditten o datten?

  Kram!

  Carro 2015-02-22 18:52:20
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hmm, menar du med bananen då? Men jag vill inte utesluta frukt, bär och annat gott så det sockerberoendet får jag stå ut med i så fall. Men jag känner redan att mitt sug efter lösgodis, bullar och annat har minskat rejält 🙂 Tack för din kommentar! Kram

   Linn Herbertsson 2015-02-24 09:55:36
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson