Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Medox

Jag berättade ju för ett tag sedan att jag försöker lista ut vad för vitaminer och mineraler jag behöver ta som tillskott. För tillfället tar jag D-vitamin, magnesium och efter jag var sjuk förra veckan började jag äta Medox som är ett helt naturligt norskt näringstillskott som består till 100% av antocyaner.  Medox har funnits i fjorton år men jag har aldrig hört talas om det tidigare men tabletterna ska tydligen ha hälsofrämjande effekt vilket är vetenskapligt dokumenterat. Det blir en daglig dos av antioxidanter och även om jag försöker äta en hel del frukt och bär så slarvar jag en hel del så det här känns som ett bra tillskott för mig. Medox består av 100 % blåbär och det vet man ju sedan tidigare att blåbär är väldigt bra att äta då det innehåller mycket vitaminer, skyddar magen och är något av det nyttigaste man kan äta. Jag ska testa tabletterna i ett tag och lovar att berätta mer om hur jag tycker att de fungerar. 

_MG_2850 copy

_MG_2859 copy

Untitled-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tillskott av antioxidanter som gör att du får ett överskott kan leda till mindre effekter vid träning. Så allt är inte så bra som dom får de att låta som. Äter du en varierad kost får du i dig tillräckligt med antioxidanter!

  Jennifer 2015-02-21 18:08:04
  Svara
 • Om det är 100% blåbär, varför är det då antocyaner från blåbär OCH svart vinbär?
  Sen känns det bättre att äta blåbär än att mosa i sig massa tabletter varje dag..

  Linda 2015-02-21 12:34:11
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind