Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

orange smoothie

Godmorgon! Jag har startat min morgon med lite jobb, Nyhetsmorgon i bakgrunden och en riktigt hälsobomb till smoothie. Receptet hittar ni under bilderna och det kommer från Shake for Shape där ni hittar ännu fler hälsosamma recept och massor med inspiration. Nu ska jag ner på gymmet och springa lite innan jag fortsätter jobba. Puss så länge!

orange_Linn copy orange_Linn2 copy

Recept orange smoothie: • 1 morot • 1/2 apelsin • 1/2 citron • 1-2 cm ingefära • 1/2 dl fryst mango • 1/2-1 dl äppelmustjuice • 1 tsk baobab 

Mixa allt i mixern och dekorera med myntablad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Äter du bara en smoothie tillf frukost? Vad jag än blandar i håller jag mig inte mätt på flytande föda. (Inte ens avokado, chia eller med rotfrukter i..)
  Skulle du vilja lägga upp hur en dag och gärna lite olika alternativ, ser ut i matväg för dig med tider och så?
  Kram

  Isa 2015-02-18 06:46:46
  Svara
  • Svar på Isas kommentar.

   Nej, jag åt ett ägg, en macka med ost och gurka och en halv grapefrukt så fort jag kom hem från gymmet. Jag brukar köra en smoothie innan träning och sedan ”frukost” efter träningen. Äter jag för mycket innan träningen blir jag så seg så jag föredrar att äta efter. Hinner jag inte göra en smoothie innan träningen så äter jag ingenting alls förrän efter. Absolut, jag skriver ett inlägg om det 😉

   Linn Herbertsson 2015-02-18 15:27:21
   Svara
 • <3 <3 <3

  Angelica 2015-02-17 15:57:22 http://shakeforshape.se
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind