Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Eleven is beauty – modeveckan

Jag sitter och dricker kamomillte (det är den nya hälsosamma Linn här, den vanliga Linn hade hivat i sig en kopp kaffe även om det är sent) och kikar på del 1 av Eleven is Beauty från modeveckan. Jag måste verkligen säga att jag tycker resultatet blev lika snyggt som jag tyckte det var roligt att spela in det. Jag jobbade med bästa teamet från produktionsbolaget Anagram och vår duktiga webbtv-chef Frida. Och jag vill än en gång tacka alla som ställde upp och var med. Jag hoppas ni gillar klippet. Nu ska jag tvätta av mitt smink och krypa ner i sängen, jag är helt slut efter den här dagen. Sov så gott!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad kul,mera sånt <3
  Trodde du pratade skånska dock:) kram

  Frida 2015-02-18 18:59:42
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hehe det gör jag väl? 🙂 Alla driver alltid med mig om min skånska i alla fall men det kan hända att den är lite borttvättad efter sex år i Stockholm. 🙂

   Linn Herbertsson 2015-02-24 10:01:15
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind