Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min Alla Hjärtans Dag

Hela vårt internet och alla tv-kanaler låg nere igår så jag är ledsen om jag är en dag för sent med att önska er en glad Alla Hjärtans Dag! Jag hoppas ni alla hade en fin dag igår i alla fall med massor av kärlek. Själv började jag min dag med 5 km löpning nere på gymmet, så skönt och så fick jag instruktioner av min pojkvän om att vara färdig för upphämtning klockan tolv. Sedan åkte vi runt i lite olika butiker där det väntade presenter, vi åt en jättemysig lunch på Sturehof, var på massage på Sabai Spa och sedan handlade vi mat inför kvällens middag. När vi kom hem var det min tur att överraska min kille och jag hade gömt presenter på flera platser runt om i lägenheten och skrivit små lappar med ledtrådar. Så kul, det är nästan roligast när man får ge bort presenter och han blev så glad. Han fick bland annat en jättefin karaff i kristall som ni ska få se, den kommer passa så bra här hemma hos oss. Vi tänkte fortsätta mysa idag med en runda på stan, lunch på Tures och kanske bio i kväll. Puss och kram!

_MG_2719 copy

_MG_2732 copy

Jag älskar min vas från Klong(adlink), man kan göra så mycket olika arrangemang med den och redan i fredags möttes min kille av ett Pre-Valentines Hjärta av rosor när han kom hem på kvällen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind