Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min favorit från modeveckan

Jag blev så glad när jag hittade de här bilderna i min dator igår, jag har ju inte visat er min favorit av visningarna under modeveckan här i Stockholm. Ofta är det visningarna med kläder som är omöjliga att bära till vardags som höjs till skyarna. Jag förstår så klart varför för på en modevisning vill man överdriva allt för att verkligen få fram ett budskap och en trend men jag har däremot rätt svårt för att bara inspireras av det och föredrar nog visningar med kläder som jag hade kunnat tänka mig att ta på mig precis som de är. Just en sådan visning stod By Malina för i år och jag älskade i princip varenda plagg. Till hösten måste jag införskaffa den gröna västen nedan och den halv-transparenta kjolen i svart på sista bilden. Hur fin?

_MG_0992 copy

_MG_1082 copy

_MG_1052 copy

_MG_0975 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind