Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

some more dubai pics

Dubai-Downtown

Downtown Dubai vid fontänerna och Burj Kalifa, passa på att gå ut här och kika när ni är i Dubai Mall, på eftermiddagen och kvällen är det riktigt häftigt att se fontänspelen härifrån. Bilden har Anna tagit!_MG_2018 copy

Jag tyckte det var riktigt mysigt att ta båt över floden, ett litet tips när ni ska ta er mellan soukerna så slipper ni ta taxi runt. _MG_1983 copy

_MG_2111 copy

_MG_2122 copy

De sista dagarna bodde vi på Manzil Downtown Dubai. Jättefint och pampigt hotell mitt i smeten nära Burj Kalifa och Dubai Mall. Tyvärr hade vi så fullspäckat schema så jag hann bara ta lite bilder på deras fina blommor, entrén och hotellchefen som kom cyklandes till jobbet på sin cykel när vi skulle äta frukost en dag. Poolen var i alla fall jättefin och jag lyckades ta en bild med min mobil som ni hittar på min Instagram här (klick!). Jag hade definitivt kunnat tänka mig att bo där igen! _MG_1514 copy

Till vänster: Arabisk Afternoon Tea som serveras på många av de stora hotellen. Till höger: den mäktiga utsikten från Burj Kalifa At the top_MG_2350 copy

Burj al Arab är det kända lyxhotellet som kallas för världens enda sjustjärniga hotell (men som bara har fem stjärnor så klart). Häftigast att se inifrån om ni frågar mig, här (klick!) har ni lite bilder inifrån när vi var där och åt på Al Mahar förra gången jag var i Dubai. Och finaste utsikten även Burj Al Arab har man från 360 Bar (klick!) som tillhör Jumeirah Beach Hotel, gå dit på kvällen, ta en drink och rök vattenpipa!

_MG_1646 copy

_MG_1929 copy

I gamla delen av Dubai finns ett litet historiskt museum Historical Dubai där ni kan se hur beduinerna levde förr. Värt ett besök om man är intresserad av historia och tar max 30-60 minuter att ta sig runt.

_MG_1877 copy

_MG_1984 copy

Missa inte att dricka en kokosnöt som säljs lite här och var, framförallt i soukerna (deras marknader), så gott. _MG_2000 copy

_MG_1857 copy

_MG_2237 copy

_MG_2199-Recovered

_MG_2326 copy

Atlantis är det stora hotellet med ett hål genom som ligger längst ute på The Palm, ett gigantiskt komplex med hur många restauranger som helst. En stor, privat strand och jättehäftiga sviter. Bl.a. en svit där badrummet och sovrummet ligger under vatten och man sover bland hajar, fiskar och stingrockor, riktigt häftigt. Hotellet är ganska too much av allt men de har ett jättestort vattenland precis bredvid som är värt ett besök om man gillar att ha kul.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind