Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

trendspaning

headertrendspecial

Ni kan läsa mer om vårens trendspaning här (klick) i en intervju jag gjorde för ett tag sedan där jag, Josefin Dahlberg och Anna Wahlberg svarade på några frågor angående vårens smink, kläder och andra trender.

Vilka trender kommer vara aktuella för 2015? 

Linn: Under år 2014 blev det en riktig hype kring contouring och highlighting och det är inte längre bara make up artister som använder sig av smink för att skulptera ansiktet utan alla gör det. Nu under år 2015 tror jag att den här trenden kommer hålla i men vi kommer antagligen också se en ordentlig kontrast till det här med väldigt naturliga sminkningar där man istället eftersträvar en mer fräsch och ungdomlig look.

Vilken/vilka makeup-look/er kommer ni gå för under 2015?

Linn: Jag är sugen på en fräsch bas och grå och blå ögonskuggor och gärna som skimrar i silver om jag ska festa till det lite. Det är fint att ta mindre mascara eller hoppa över mascaran helt och köra en ljusbrun ögonskugga. Röda läppar tror jag håller i sig och det kommer vara stort i vår även om det annars brukar vara mest röda läppar under höst- och vinterhalvåret.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson